To je to što me zanima!

Florida: Pet mladića se ugušilo monoksidom iz automobila

Mladići su ostavili upaljen auto u garaži u prizemlju zgrade. Plinovi su kroz otvorena vrata ušli u sobu na katu i ubili ih. Auto su ostavili upaljen zbog akumulatora
Vidi originalni članak

Pet mladića s Floride preminulo je u nedjelju u motelskoj sobi od trovanja ugljičnim monoksidom iz automobila. Dan nakon Božića Juchen Martial slavio je 19. rođendan te je s prijateljima iznajmio sobu za zabavu u motelu Hialeah. U ponedjeljak oko 14 sati čistačica ih je sve našla mrtve. Mladići su ostavili upaljen auto u garaži u prizemlju zgrade. Plinovi su kroz otvorena vrata ušli u sobu na prvom katu i polagano ih ubili. Njihova tijela našli su na krevetu i oko njega.

- Čini se kao tragična nesreća - rekao je glasnogovornik policije Carl Zogby. Auto je još uvijek bio upaljen kad je policija poslijepodne stigla u motel. Navodno su mladići imali problema s akumulatorom pa su zato ostavili auto upaljen, da kasnije mogu nastaviti provod. U sobi nije bilo alkohola niti droga.

Ostali mladići su imali 16, 17, 18 i 19 godina, prenosi Miami Herald.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • p i j e v a c 28.12.2010.

    Koliko je skurio benzina na cadillacu za jednu noć,mogao je kupit nov akumulator.

  • nefer 28.12.2010.

    ovo je dosta neuobicajeno, znam za tragicne slucajeve da se mladi sheve u autu u garazi a ostave motor da radi da bi se ugrijali... medjutim akomulator se puni punjacem, zar je tako jeftin benin da se ostavi auto cjele noci da radi ?? .. pa i nije dobro za auto da radi u lehru tako dugo, a u lehru se bash i ne puni bogzna kako..

Komentiraj...
Vidi sve komentare