To je to što me zanima!

FOTO Magla iznenadila Splićane

Split se probudio u magli što je iznenadilo mnoge građane. Mnogi od njih imaju problema u prometu pa se na nekim od prometnica na ulazu u Split stvaraju velike gužve...
Vidi originalni članak

U posljednjem smo tjednu klimatološke zime. “Veljača – prevrtljača”, pučki je opis najkraćeg mjeseca u godini, a temperature zraka najbolje su potvrdile takav opis. Još prije dva tjedna temperature zraka su u Zagori bile do -10°C, a Knin je u srijedu dohvatio rekordnih 26,3°C, piše Dalmacija Danas.

Danas nas očekuje pretežno vedro vrijeme. Noću i ujutro tiho, popodne slab sjeverozapadnjak koji na otvorenom popodne može biti umjeren. Minimalne jutarnje temperature od 0 do 15°C, najviše dnevne većinom od 17 do 22°C.

GALERIJA: OPREZ U PROMETU Gusta magla u Zagrebu i Sisku

Na moru sjevernog i dijela srednjeg Jadrana danas je bila velika magla. Split se probudio u magli i to je uvelike iznenadilo Splićane.

Mnogi od njih imaju problema u prometu pa se na nekim od prometnica na ulazu u Split stvaraju velike gužve.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • salkomalo 26.02.2021.

    Da neživim cili život u Splitu još bi vam i povirova da je nekoga iznenadila! P.S. Magla je uvjek bila u Splitu vidu je oni šta se dignu prije podne, A što se tiče prometa splićani su nesposobni i po najvedrijem vrimenu tako da je magla nebitna.

  • 26.02.2021.

    Jao, magla......što, sto ćemo sada???? Pomažite

  • nap 26.02.2021.

    danas se otici nisu vidjeli opasno je bilo za isploviti,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare