To je to što me zanima!

FOTO Mjesto nesreće u kojoj je poginulo četvero članova njemačkog nogometnog kluba

Članovi kluba vraćali su se s klupske zabave, a nesreća se dogodila samo nekoliko desetaka metara od prostorija kluba, oko jedan ujutro
Vidi originalni članak

U blizini njemačkog Karlsruhea, u noći sa subote na nedjelju, poginulo je četvero članova niželigaša tamošnjeg niželigaša Alemannije Eggenstein. Kako je objavila policija, automobil s njih četvero proklizao te ušao u suprotnu prometnu traku gdje se sudario s taksijem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na licu mjesta poginuli su aktivni nogometaši Danny Zimmerer i Tim Paluschk, fizioterapeutkinja Leonie Burkart, bivši nogometaš Philipp Dommer, kao i jedna osoba iz taksija. U njemu su se, pored vozača, nalazila dva brata, od kojih je jedan smrtno stradao. Vozač taksija i drugi putnik teško su ozlijeđeni.

TEŽAK SUDAR Stravična nesreća u Njemačkoj: Poginula dvojica nogometaša

Članovi kluba vraćali su se s klupske zabave, a nesreća se dogodila samo nekoliko desetaka metara od prostorija kluba, oko jedan ujutro.

Sve žrtve nesreće bile imale su između 25 i 29 godina.

KAOS U MAĐARSKOJ Detalji stravične nesreće kod Budimpešte: 36 ljudi ozlijeđeno, za sve je kriva prašinska oluja?

- Alemannia 05 Eggenstein duboko je ožalošćena zbog gubitka svojih aktivnih nogometaša Dannya Zimmerera i Tima Paluschka, fizioterapeutkinje Leonie Burkart i bivšeg nogometaša Philippa Dommera. Sve četvero nas je napustilo prerano u tragičnoj nesreći. Jako će nam nedostajati! Izražavamo duboku sućut roditeljima, obiteljima i prijateljima u ovim teškim trenucima - objavili su iz njemačkog niželigaša.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • be yourself 12.03.2023.

    Nije valjda BMW sahranio ovu četvoricu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare