To je to što me zanima!

FOTO Naoružali se stotinama transparenata. Ovako se SDP priprema za velike prosvjede

Prosvjed će se održati u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku te Varaždinu u subotu s početkom u 11 sati
Vidi originalni članak

Pozivam građane da s nama kažu da im je dosta laži, korupcije i HDZ-a i da izađu na izbore, rekao je u četvrtak predsjednik SDP Peđa Grbin pozvavši građane Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka i Varaždina na oporbene prosvjede u subotu u 11 sati.

Da se SDP priprema za prosvjede dokazuju i stotine transparenata na kojima piše 'Dosta je', a koji su u četvrtak bili u sjedištu stranke na Iblerovom trgu.

23. OŽUJKA VIDEO SDP najavio prosvjedni skup u Rijeci: 'Dosta je HDZ-ovih laži, prevara i korupcije!'

- Pozivam ih i da, sa svim građanima, izađu na izbore. Bez njih nema rijeke pravde. Hrvatska mora biti bolja za pojedince, a ne brojne druge koji su se okoristili i nadam se da će zbog toga odgovarati - rekao je Grbin. 

Kako je najavljeno u Zagrebu će prosvjedna šetnja krenuti od spomenika kralja Tomislava do Europskog trga. U Splitu će se prosvjed održati ispred HNK-a na Trgu Gaje Bulata, u Rijeci na Trgu 128 brigade HV-a, u Osijeku u Parku kralja Držislava, a u Varaždinu u Ulici Agustina Cesarca 1, ispred HNK-a.

VIDEO: IZBORNI PLAKATI SDP postavio jumbo plakate i otkrio slogan. Isti je objavio i Zoran Milanović na Facebooku

- Otimaju neovisne institucije, kradu i lažu. Ali to ih neće spasiti od izbornog poraza. Hrvatskim građanima je naprosto dosta. Rijeke pravde dolaze - stoji u pozivu na prosvjed. 

Podsjetimo, Grbin je danas otkrio da će se koalicija s kojom izlaze na parlamentarne izbore zvati "Rijeke pravde". Inače, na izbore bi trebali izaći zajedno s  strankama Centar, Stranka s imenom i prezimenom, HSS, Reformisti i Glas,

Idi na 24sata

Komentari 61

  • ivokap 21.03.2024.

    Hm prosvjedi, znate li vi nešto napraviti, nešto stvoriti?

  • D.Vader_43 21.03.2024.

    koliko će bit 100 ili 200 po gradu?

  • gula2024 21.03.2024.

    Hoće li Ga hapsit kao predsjednika ili će Ga hapsit kao sdrapana, pita nona?

Komentiraj...
Vidi sve komentare