To je to što me zanima!

VIDEO Papa izašao iz bolnice u Rimu, grlio ljude: 'Još sam živ'

Vatikan je u petak potvrdio da će papa Franjo u subotu napustiti bolnicu i predvoditi misu na Cvjetnu nedjelju 2. travnja na Trgu svetog Petra.
Vidi originalni članak

Još sam živ, našalio se papa Franjo (86) dok je u subotu izlazio iz rimske bolnice Gemelli u kojoj je bio protekla tri dana. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Papa je na izlazu iz bolnice izašao iz automobila, bio je nasmijan i šalio se s okupljenim ljudima koji su ga pozdravili.

Vatikan je u petak potvrdio da će papa Franjo u subotu napustiti bolnicu i predvoditi misu na Cvjetnu nedjelju 2. travnja na Trgu svetog Petra.

Sveti Otac u srijedu je primljen u rimsku bolnicu gdje je primio antibiotsku terapiju.

Papa, koji ima više zdravstvenih problema, u bolnicu je bio primljen zbog problema s disanjem.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • hrt 1,2,3,4 01.04.2023.

    Živ si i kad umreš što nije to po vjeri i kako onda zahvalan sam što sam živ

  • Magnolija🇭🇷 01.04.2023.

    Samo neka Te s nama. Bog Te blagoslovio sveti oce. Hvala na dobroti koju utjeljujes bolesnim i siromasnim. Moli za potribite,a mi cemo moliti za Tebe.💒❤️🛐✝️📿🙏

  • 01.04.2023.

    Razumijem vjeru ali ovaj način i bacanje u zagrljaj te čekanje satima, danima da se pojavi čovjek koji nije ništa drugačiji nego kao svaki drugi čovjek. Biti Papa je funkcija i nikakvo ozdravljenje niti nikakvu pomilovanje od njega nećete dobiti, osoba kao i svaka druga koja niti ima moći da vas ustane iz kolica kao niti bilo kakva druga čuda koja ste se naslušali od malih nogu. Nemam ništa protiv niti crkve, svatko bira sebi svoje i Boga kako ga je on zamislio ali ovo naricanje i čekanje da vas dodirne neki deda očekujući da ćete zbog toga u raj ili će on prenijeti nekome vašu molitvu je više nego smiješno, nešto slično Djeda Božićnjaku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare