To je to što me zanima!

FOTO Lice ubojice s Lemić Brda

Policijski službenici dopratili su u nedjelju ujutro Ivicu Pavlačića na sud u Karlovcu. On je osumnjičen da je u petak u Lemić Brdu ubio svojeg bratića i ranio još jednog muškarca
Vidi originalni članak

Ivica Pavlačić-Para (68) osumnjičen je da je u petak napravio stravičan zločin na Lemić Brdu kada je vatrenim oružjem usmrtio svojeg bratića Stjepana Lemića, teško ranio 65-godišnjaka te pucao na više obiteljskih kuća i zapalio krov svoje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nedjelju ujutro priveden je na sud u Karlovcu u pratnji policijskih službenika. Šutke i pognute glave uveden je u karlovačku palaču pravde gdje će istražni sudac odlučiti hoće li mu se odrediti istražni zatvor nakon ispitivanja kod državnog odvjetnika.

Podsjetimo, na terenu je u petak nakon ubojstva bilo više policijskih timova i to pripadnika temeljne, kriminalističke i interventne policije Policijske uprave karlovačke koji su ubrzo locirali napadača te uspostavili “prvi prsten” osiguranja i stavili ga pod nadzor. 


 
S obzirom da je počinitelj bio naoružan i nije bilo poznato da li se s njim u kući nalazi još osoba, kojima prijeti opasnost, alarmirana je Antiteroristička jedinica Lučko koja ga je svladala i privela kad je opasnost za okolinu bila najmanja, odnosno kad se počinitelj pokušao udaljiti vozilom iz svoje obiteljske kuće.

SUMANUTI POHOD Susjeda ubojice s Lemić Brda: Ujutro se potukao sa suprugom, a u podne su se čuli pucnjevi

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Smik 19.09.2022.

    Izgled vara.

  • 18.09.2022.

    Dobra reklama Ray-Ban!

  • gvagec 18.09.2022.

    A ovome moremo slobodno videti lice, nema on para za odvjetnika koji bi tužil zato kaj su ga slikali i to objavili. E jeste face vi novinari ....................

Komentiraj...
Vidi sve komentare