To je to što me zanima!

FOTO 'Mad Maxa' (27), kojeg su policajci lovili od Sesveta do Rudeša, doveli pred tužitelje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kriminalistička obrada mladića, koji je u utorak uvečer bježao policiji, trajala je cijelu srijedu. Prenoćio je u pritvoru, a danas ga čeka ispitivanje u državnom odvjetništvu te pred sucem istrage
Vidi originalni članak

Vid David (27) skrivao je u četvrtak lice odjećom. Primijetio je fotoreportere ispred zgrade Općeg kaznenog državnog odvjetništva u Zagrebu gdje su ga policajci doveli tužitelju na ispitivanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, on je u utorak uvečer počeo bježati policajcima u sesvetskom naselju Novi Jelkovec nakon što su ga primijetili u crvenoj Ford Fiesti bez registarskih tablica. Nije se želio pomiriti s prekršajnom kaznom te je izbjegavao identifikaciju. Ubrzo je počela potjera u kojoj je nanizao više od 10 policijskih automobila.

Sve je trajalo oko 30 minuta tijekom kojih je došao do Prečkog i Jaruna. Tek u povratku na Zagrebačku aveniju sletio je s ceste te su ga priveli. U suludom bijegu zabio se dva puta u policajce i lakše ozlijedio dvojicu. I nad njim su primijenili silu kako ne bi dalje bježao te je i on lakše ozlijeđen.

ZARADIO NIZ PRIJAVA VIDEO Mad Maxa iz Sesveta kojeg su lovili po cijelom gradu prijavili su za obijesnu vožnju

Zbog svog divljanja prijavili su ga za tri kaznena djela obijesnu vožnju u cestovnom prometu, prisilu prema službenoj osobi te dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Za to mu prijeti višegodišnja kazna zatvora.

David je prošlu noć proveo u policijskom pritvoru, a nakon ispitivanja pred tužiteljem morat će pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu. Za njega će, kako doznajemo, tražiti određivanje istražnog zatvora. Otegotna okolnost mu je ta što u dosjeu ima niz prekršajnih i kaznenih djela. U Remetincu bi tako mogao provesti najmanje mjesec dana.

 


 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • MAXIM MIX 15.02.2024.

    Normalno da skriva modrice po licu kad su ga dobro ispitali, a i treba tako, bježat kroz zagreb a mogao je još nekoga pregazit lili djete, ženu, a i u drugi auto udarit i poginu ljudi a on živ. Takvog treba drasticno kaznit, mogao ljepo stati i dobio bi kaznu radi navodno sto nije imao tablica, ali možda se utvrdi i nesto drugo zbog cega je bježao. 👍

  • 1.mungos 15.02.2024.

    Ima takve sirovine previše i još ih uvoze.

  • Marko F 15.02.2024.

    Dete kreten

Komentiraj...
Vidi sve komentare