To je to što me zanima!

FOTO Vijećnik na radnom mjestu igrao solitaire: 'Sjednica je bila napeta, morao sam se smiriti'

Na lokalnoj sjednici Općine Brdovec nezavisni vijećnik Stjepan Esih snimljen je kako na svom laptopu igra popularnu kompjutersku igricu
Vidi originalni članak

Nezavisni vijećnik Općine Brdovec Stjepan Esih (73) snimljen je kako u četvrtak tokom održavanja sjednice igra popularnu kompjutersku igru Solitaire.

OTPAD U PROBLEMIMA? Petek objavio dokument: 'Poništili natječaj za spremnike, Tomašević se osramotio...'

- Morao sam upaliti igricu da se smirim. Ta je sjednica bila toliko napeta da smo mi iz oporbe dva puta izlazili, prvi put kad su glasali za proračun i onda za povećanje cijene vrtića - komentirao je bivši HDZ-ovac Esih za Index.

OČEKUJU SE BROJNI POSJETITELJI Tomašević o Adventu: Zagreb će biti krcat ljudima ove zime!

Općina Brdovec nalazi se u Zagrebačkoj županiji, a zbog razvijene industrije im proračun vrijedan gotovo 100 milijuna kuna. Sjednica je trajala tri i pol sata, a glavna točka dnevnog reda bilo je izglasavanje budžeta.

- Načelnik me naživcirao. Ponizio! Rekao sam 'pa ja tu nemam kaj raditi' i onda sam iz revolta upalio karte. Upalio sam ih od živčanosti, igrao sam se zato što sam si živce smirivao! Znate kaj, pukne vam film. I vama bi puko da vas netko tri sata gnjavi - ispričao je Esih.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • jamesbond7777 25.11.2022.

    400kn valjda dnevnica🙄netto

  • Josipa R 25.11.2022.

    Fali nam još općina i vijećnika

  • OBJEKTIVNIopettu 25.11.2022.

    Visoka placa, nista ne radi, ubi ga dosada. To je jako napeto. Ima takvih i po bolnicama. Hodaju hodnicima i nista ne rade jer mirovina ne prati placu dok mladi odlaze van.

Komentiraj...
Vidi sve komentare