To je to što me zanima!

FOTO Vlak naletio na automobil kod Bjelovara: 'Pokušao sam ubaciti u rikverc, ali se ugasio'

U Ulici Lug u Bjelovaru došlo je do naleta vlaka na auto. U nesreći nitko nije ozlijeđen, a vozač auta ističe da se zaustavio na znaku 'Stop'
Vidi originalni članak

U petak oko 12,50 sati putnički vlak koji prometuje na relaciji Bjelovar – Virovitica naletio je na automobil na pružnom prijelazu u Ulici Lug u Bjelovaru. Na sreću, u sudaru  nitko nije ozlijeđen.

Vozač (66) S.S. ističe kako se zaustavio na znaku za obavezno zaustavljanje ispred pruge.

MJESTO NOVE PLAVNICE Kraj Bjelovara vlak naletio na kombi: Cestu zatvorili za promet, vozač kombija u bolnici

- Zbog visoke dvorišne ograde kuće uz prugu iz auta je teško uočiti vlak koji dolazi s bjelovarskog kolodvora. Kada sam vidio da dolazi vlak te da sam blizu pruge pokušao sam ubaciti u rikverc ali mi je automobil „crknuo“. Jednostavno sam ostao sjediti i vlak je mojom krivicom udario u prednji desni dio i zarotirao me - kazao je šokirani vozač. 

NEOPREZNA VOŽNJA Detalji nesreće u Bjelovaru: Autom udario u traktor, vozač poginuo, ozlijeđena i putnica

Zbog policijskog očevida cesta prema Lugu je zatvorena. 

Podsjetimo, u četvrtak je na širem području Bjelovara također došlo do naleta vlaka. Na cestovnom prijelazu preko željezničke pruge u Novim Plavnicama vlak je udario u kombi. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • NEPRILAGOĐEN 16.02.2024.

    Bjelovarcani, ne brinite, rijesil bu to vas zetoncic Hrebak, cim dobi mig od sefa Plenkovica..

  • viki121212 16.02.2024.

    Da ograda zaklanja vidik to je točno. Al izgleda da vlasnik namjerno to radi. Jer prije je bila živica koja je isto zaklanjala pogled . Sad je postavio ogradu koja zaklanja vidik. Čovjek valjda uživa kad nekog pokupi vlak.Nek se pogleda u ogledalo i zamisli šta tamo vidi

  • Klapna 16.02.2024.

    Opet je HŽ kriv što se ne znate zaustaviti na znak STOP i što ne možete osluhnuti sirenu vlaka. Svaki dan gledam kako bez zaustavljanja se preletava preko toga prijelaza, a vlak trubi i trubi, a što više trubi meni se čini da još bolje auti i ostali cestovni vozni park samo po gasu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare