To je to što me zanima!

Fotografija koja boli: 'Pas i ja u zadnjim satima uz moju ženu'

Jedan korisnik Reddita na toj je društvenoj mreži podijelio fotografiju vjerojatno posljednjih trenutaka koje će provesti sa svojom suprugom kojoj više nema spasa - rak joj se proširio na oba plućna krila...
Vidi originalni članak

Muškarac pod nadimkom 'Mechaschmeck' na Redditu već tjednima dijeli svoju osobnu tragediju. Njegova je supruga naime oboljela od raka bubrega. Iako su prve prognoze bile dobre, rak je metastazirao da bi na kraju s jednog oboljelog plućnog krila prešao i na drugo, koje je bilo zdravo. 

Njegova supruga upravo proživljava svoje posljednje sate ili dane, a 'Mechaschmeck' je na Redditu podijelio posljednju ili jednu od posljednjih zajedničkih fotografija, uz naslov: 'Pas i ja u posljednjim trenucima života moje supruge.' 

Njegova fotografija naišla je na brojne komentare i reakcije ostalih korisnika Reddita koji su mu poslali riječi utjehe i ohrabrenja. 

- Imaš veliko poštovanje od mene. zaista. Ona će uvijek biti s tobom, napisao mu je jedan korisnik. 

- Zbog ljudi poput tebe još uvijek vjerujem u ljubav. Budi ponosan na sebe. Žao mi je, stoji u jednog od brojnih odgovora. 

 'Mechaschmeck' je nešto ranije objavio fotografiju iz nekih ranijih, sretnih i zdravih dana:

- Rak se proširio na donedavno zdravo plućno krilo. Ne postoji ništa što medicina više može učiniti, ali ona je već nekoliko dana spremna za odlazak. Rak je okrutna bolest koja ne poznaje granice, ali moja djevojka sad može na počinak. Nevjerojatno se borila i izborila bi se da se nisu pojavile metastaze. Sad smo u hospiciju i lijepo brinu o njoj. Borba je gotova. Nedostajat ćeš mi, patkice, napisao je jučer suprug oboljele žene. 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • branimir220250 01.02.2020.

    To nema veze sa zfravom pameti, imam osječaj da jedva čeka kraj, nema tu tuge a ni žalosti❌

  • 27.01.2020.

    1."Njegova je supruga naime oboljela od raka bubrega. Iako su prve prognoze bile dobre, rak je metastazirao da bi na kraju s jednog oboljelog plućnog krila prešao i na drugo, koje je bilo zdravo. " - kakve su ovdje gluposti napisane!!! 2. Svatko normalan bi bio uz voljenu osobu u zadnjim momentima, nije on ništa posebno napravio u odnosu na druge, samo što ima potrebu to javno pokazati. 3. Smatram da čin umiranja mora biti privatan i u krugu obitelji ili u bolnici ako nije drukčije moguće,. 4. Pokazivati osobu na samrti bez njenog znanja i odobrenja je degutantno.

  • retita🦋 22.01.2020.

    Prokleta pošast koja nam otima najmilije!Prokleta zarada ispred ljudskog života.I prokleta nemoć nas koji sve to gledamo.Tuga do kraja ali i kraj poslije tuge...

Komentiraj...
Vidi sve komentare