To je to što me zanima!

Fotografije iznutra: Pogledajte što je ostalo od Superjeta 100

Većina putnika koji se nisu uspjeli brzo evakuirati iz aviona su se ugušili u toskičnom dimu. Od 78 putnika, 37 ih je preživjelo zrakoplovnu nesreću u Moskvi...
Vidi originalni članak

U avionskoj nesreći u Moskvi u nedjelju preživjelo je 37 putnika. Od 78 putnika i članova posade Superjeta 100, poginulo je 40 putnika i jedan član posade. Prema novim informacijama, većina putnika poginula je od toksičnog dima.

- Većina putnika koji nisu uspjeli pobjeći na vrijeme iz aviona su se ugušila u dimu - kaže izvor za Tass.

- Detaljno izvješće bit će dostupno nakon forenzičkog istraživanja. U ovom trenutku možemo samo zaključiti da su se ugušili - dodao je izvor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poginuli član posade Maksim Moiseev spašavao je putnike u evakuaciji koja je trajala 55 sekundi. Poginuo je pokušavajući otvoriti vrata na repu aviona koja je zahvatila vatra.

Brzu evakuaciju su otežavali putnici koji su posezali za svojoj ručnom prtljagom u pretincima iznad sjedala. Društvenim mrežama su se proširile i fotografije preživjelih koji guraju kofere i nose putne torbe ispred aviona.

NESREĆA U MOSKVI Pa jel ovo moguće?! Spašavaju živu glavu, a oni vuku kofere...

Zbog vremenskih nepogoda danas je još jedan ruski avion morao prisilno sletjeti u Norilsku. U zrakoplovu je bilo 100 putnika i šest članova posade. Lokalni mediji pišu kako nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Fenix7 06.05.2019.

    A neki su imali vremena snimati požar kroz prozor... Baš se pitam koji je to mentalni sklop.

  • Dani14 06.05.2019.

    Aeroflot često ima nesreće unutar Rusije. Ne bih putovao Aeroflotom niti da mi nude puste milione. Dosta mojih poslovnih kolega ako trebaju u Rusiju idu do najbližeg grada svog odredišta sa pouzdanijim kompanijama. A unutar zemlje koriste samo autobus i vlak .

  • sitnozubi 06.05.2019.

    svaki samoljet u rusiji sljeti...nered...dok ide ide+ votka+ devuške...

Komentiraj...
Vidi sve komentare