To je to što me zanima!

Francuski Le Monde imenovao je Assangea osobom godine

List je jedan od pet medija u svijetu koji su direktno surađivali sa stranicom koja je objavila povjerljive diplomatske dokumente. Za njega je glasalo 56 posto čitatelja
Vidi originalni članak

Osnivača WikiLeaksa, Juliana Assangea, francuski list Le Monde proglasio je osobom godine. List je jedan od pet medija u svijetu koji su direktno surađivali sa stranicom koja je objavila povjerljive američke diplomatske dokumente. Za Assangea je glasovalo 56 posto čitatelja tih novina, a kineski disident koji je osvojio Nobelovu nagradu je 'zaradio' 22 posto glasova. Osnivač Facebooka, Mark Zuckerberg, dobio je samo 6,9 posto glasova, iako ga je nedavno časopis Time proglasio osobom godine, piše ABC.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • anima013 24.12.2010.

    tip je legenda, svaka mu čast!!! osoba desetljeća

  • ljudi 24.12.2010.

    Imaju dobrog menadzera za marketing. Samo da prodaju novine. Dobra fora.

  • ribić2 24.12.2010.

    Odličan odabir. Assange, objavom podataka od strane političara označene tajnim i nedostupnim onima kojih se to neposredno tiče, dakle narod, otkriva kako političari izborom i postavljanjem na funkciju postaju sami sebi dovoljni, pretvaraju se u nadljude ili bolje reći bogove. Kao takovi nanose puno zla onima od kojih su izabrani da rade za opče dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare