To je to što me zanima!

Francuski Rafali su doletjeli sa kamufliranim oznakama: 'Sad je standard da su oznake manje'

Prelet Rafala zajedno su pratili Andrej Plenković i Emmanuel Macron. Nakon preleta hrvatski premijer je impresionirano kimnuo glavom. Umirovljeni pilot Ivan Selak nada se da nećemo proći kao Austrija...
Vidi originalni članak

Nakon što su Hrvatska i Francuske potpisale ugovor o kupnji 12 rabljenih borbenih zrakoplova Dassault Rafale F3R, dva takva aviona preletjela su nad Zagrebom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 33

  • 26.11.2021.

    Sigurno su napravili zračnu snimku Banovine……….naprosto nevjerojatno u koje vrijeme i na što se potrošila milijarda eura.

  • Suštinu u prvi plan 26.11.2021.

    Na pokaznom letu jučer pilotirali su francuski piloti? Nitko o tome ni zuc, ni muc. Gdje bi nam dali da naši pilotirali kad još nismo platili, pa vlasništvo nije prešlo u naše ruke, vještine na stranu.

  • Sretno Dijete 26.11.2021.

    Koliko je novaca dobila vlada RH od drugih drzava za pomoc Banovini?! Di je ta lova?!?! Taj potres kao da nam je Bog poslao jer su taman uveli one pasoše da nemozes iz mjesta u mjesto i primilo je maha.. jos je prica bila svjeza i svi su bili u panici. Da nije bilo potresa vec bi mi odavno pasose morali pokazivati. Bog je uz narod sotone. Blizi vam se kraj. Amen

Komentiraj...
Vidi sve komentare