To je to što me zanima!

Francuzi su uhitili četvoricu: Htjeli časniku odrubiti glavu

Policija je spriječila teroristički napad i uhitila mladiće stare 16, 17, 19 i 23 za koje sumnja da su planirali napasti vojnu bazu te odrubiti glavu jednom od časnika
Vidi originalni članak

Policija u Francuskoj je u ponedjeljak uhitila mladiće stare 16,  17, 19 i 23 za koje sumnja da su planirali napasti vojnu bazu na jugu zemlje te odrubiti glavu jednom od vojnih časnika, piše Guardian. To je u srijedu potvrdio i objavio predsjednik Francois Hollande.

Mladići su, sumnja se, napad htjeli izvesti u prosincu ili siječnju kako bi se što bolje pripremili i za kada su mislili da je lakše ući u bazu. Mladići su na sebi planirali imati kameru i snimiti napad te ga objaviti na internetu. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ilijas 16.07.2015.

    Cista izmisljotina.Samo zato sto je predsjednik jucer izlanuo da su opet otkrili neku pripremu za atentat.Onda su morali nesto smisliti da opravdaju taj ispad.

  • prajdali 16.07.2015.

    Kakvi su to umovi !!? Šta tim šupljeglavcima pada na pamet! U 21 stoljeću trebamo težiti iskorijenjivanju najtežih bolesti,iskorijenjivanju siromaštva,osvajanju novih svjetova......a neke budale sanjaju vjerske ratove,uvođenje šerijata,ekspanziju islama......O jadu ćemo se zabaviti.

  • 779danai4ure 16.07.2015.

    i onda kažu kako su to krasni i miroljubivi ljudi a svako malo u ime neke religije oće ubit svakog ko nije ka i oni! zabrinjavajuće i to ono baš !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare