To je to što me zanima!

Frane pokazao Ivi Josipoviću snimke koje su dokaz u istrazi

Frane je sa sobom donio fotografije i snimke o toplinskom stanju na Kornatu, koje je pokazao predsjedniku. Snimke dokazuju da nije bio eruptivan požar, kaže Frane
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović primio je u 12.30 sati u svom uredu jedinog preživjelog vatrogasca kornatske tragedije, Franu Lučića i njegove roditelje. Razgovarali su o kobnom 30. kolovozu 2007. godine, kada je u akciji gašenja požara na Kornatu poginulo 12 vatrogasaca. Na razgovor je Frane Lučić došao "kako bi zatražio pomoć da bi se utvrdila istina".

- Nema ni jednog razloga da se istina skriva ili da se ne bi ustvrdila istraga svim onim sredstvima koja jesu dostupna pravnoj državi. Postupak je u tijeku i uvjeren sam da će pravosudna tijela otkriti istinu i po potrebi kazniti krivca - rekao je predsjednik Josipović. 

- Po meni, to nije bio eruptivni požar - rekao je Frane koji je sa sobom donio fotografije i snimke koje je pokazao predsjedniku.

- Riječ je o materijalu koji je otprije bio poznat, naravno da ću to proslijediti DORH-u. Radi se o određenim snimkama koje ukazuju na toplinsko stanje na terenu i ono što se moguće događalo u vrijeme kada se nesreća dogodila - rekao je Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • inesanovic 16.02.2011.

    Pincot ja mislim da si ustvari ti retardirani konj,srami se budalo sa svojim komentarom,da si ti izgorio pitam se kako bi ti izgledao konjusino jadna, bolje se pokri po ušima i nemoj pisati takve glupe komentare

  • plavi cvijet 15.02.2011.

    Frane, Zeleni djeluju samo po direktivi, a za političare već znamo da im je najbitnije kako je njima samima. Niš` od svega toga. Optužiti će najslabijega i to je to.

  • kokolino353 15.02.2011.

    sram bilo vas što tako pljucate po Frani, a tako ste loše informirani o svemu i o tome kako je kupio stan i sl. .. sram bilo vas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare