To je to što me zanima!

Franjevci u Puli imaju biznis: Parking plaćate - milodarom

Kako je parkiralište ilegalno, franjevci ne mogu izdati račun pa smatraju kako su ovako zaobišli ono što bi svi drugi po zakonima RH trebali u ovom slučaju - pridobiti dozvolu i platiti porez
Vidi originalni članak

U dvorištu pulskog samostana Sv. Franje, u koje se ulazi iz Ulice Castropola u starom gradu, parkiranje ne možete platiti kovanicama i novčanicama na automatu, a ni SMS-om. Pulskim franjevcima tamo možete platiti, kako oni tvrde, milodarom, prenosi Glas Istre.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je parkiralište ilegalno, franjevci ne mogu izdati račun pa smatraju kako su ovako zaobišli ono što bi svi drugi po zakonima RH trebali u ovom slučaju - pridobiti dozvolu i platiti porez. 

Glas Istre piše kako neki korisnici njihovih usluga plaćaju i do 500 kuna mjesečno za rezervirano mjesto u dvorištu koje se, zajedno sa samostanom, proteže na skoro 5000 kvadrata.

Novinari spomenutog lista tvrde kako su na ilegalnom parkiralištu izbrojali preko 50 automobila, dosta njih stranih registracija.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 25.08.2019.

    Sve je to u Božjim rukama ! :)

  • R.Kramp 24.08.2019.

    Drugim riječima rade ono što najbočje znaju, Pljačkati državu i sirotinju!

  • cok 24.08.2019.

    Super su se sjetili. Samo pomažu. U jadnoj Puli uopće nema parkinga. Pravo umijeće parkirati a da ne dobiješ kaznu. Gradski oci uopće ne ulažu u Grad. Zaokupljeni su samo križaljkama o foteljama. Barem netko pruža mogućnost parkinga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare