To je to što me zanima!

Fred Matić htio je da branitelji čuvaju gay paradu: Odbili ga

Splitski branitelji glatku su odbili inicijativu da svojim tijelima obrane splitske homoseksualce od mogućeg nasilja. Ministar razumije da dečki nisu spremni za to
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Predrag Matić Fred želio je da branitelji čuvaju 2. Gay pride u Splitu, ali inicijativa da branitelji svojim tijelima obrane splitske homoseksualce od mogućeg nasilja ipak neće zaživjeti jer su splitski branitelji ponudu glatko odbili. 

- Ispalo je da neki dečki nisu za to spremni, što je razumljivo i sasvim ok. Porijeklom sam odozdo i znam kako razmišljaju pa nisam iznenađen, rekao je ministar za Večernji list

Božo Zadro, predsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade potvrdio je da njegovi dečki neće osiguravati paradu jer svatko ima pravo na svoje mišljenje, a povorku će osiguravati policija kojoj je to i posao. 

Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije bio je spreman podržati ministrovu ideju jer iako ne podupire taj svjetonazor, te se ljude, kako kaže, ne može izopćiti iz društva, a on kao otac troje djece ne može tolerirati njihovo kamenovanje. 

>> Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista


Idi na 24sata

Komentari 107

  • vedii888 18.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • PRCO 10.05.2012.

    Sigurno po uzoru na srpski film PARADA sa Goranom Navojcem u glavnoj ulozi!

  • ansevar 10.05.2012.

    Za to je plačena policija, nitko drugi s tim nema ništa.Ali branitelji su neki dan hodali u procesiji s pedofilima na sv. Duju pa je ministar mislio kako je u njih dobra volja prevladala.Moj sarkazam se odnosi na sve spomenute u priči, a dosljednost nije u ovom slučaju prevladala. Ostanite kod kuće i ne podržavajte i ne bacajte kamenje na nikoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare