To je to što me zanima!

Fred Matić i Glogoški na istom mjestu, ali nisu se ni pogledali

Ministar je rekao da je njegova ruka uvijek pružena, no da tu pruženu ruku netko treba i prihvatiti. Glogoški kaže da kod masovne grobnice nije mjesto za raspravu
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Predrag Matić i vođa prosvjeda u Savskoj Đuro Glogoški u utorak su se sreli na otkrivanju spomen obilježja masovne grobnice u Gređanima kod Topuskog. Nisu se ni pogledali, a kamoli pozdravili iako su bili jedan blizu drugog, piše Jutarnji list.

Ministar Matić je rekao da je njegova ruka za pozdrav uvijek pružena, no da tu pruženu ruku netko treba i prihvatiti. Glogoški je komentirao kako kod masovne grobnice nije ni mjesto ni vrijeme za bilo kakve rasprave. 

Upitan o dijalogu s braniteljima, ministar je rekao kako je dijalog uvijek potreban i dobar, ali da se do dijaloga ne dolazi ultimatumima.

Na mjestu gdje je otkriveno obilježje masovne grobnice u Gređanima, srpski agresor je u ranu jesen 1991. godine ubio osmero ljudi - šest civila i dvojicu branitelja.

Idi na 24sata

Komentari 353

  • krapinek 06.05.2015.

    glogoški će se vrlo uskoro morati ispričati hrvatima a posebno onima iz glavnog grada za maltretiranje i duševne boli

  • fredaster1 06.05.2015.

    moj dzuro 'oce u politiku, hebote biti cemo boracka drzava kao juga, tada su borci sve odlucivali !

  • LASER 06.05.2015.

    Glogoški 'ajd prestani srat',već je svima zlo od tebe,nemoj da netko ispriča istinu kako si ti postao invalid domovinskog rata,onaj tko zna istinu,kako ti nije neugodno toliko lupetati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare