To je to što me zanima!

Fred Matić lažnim braniteljima: Žalite se Potrošačkom kodu

Neka se žale Iliji Rkmanu i Potrošačkom kodu, očigledno su dobili falši proizvod, poručio je ministar ljudima koji su u Registru branitelja, a nemaju vjerodostojan staž
Vidi originalni članak

Novinari su ministra Predraga Matića prije posljednje sjednice Vlade ove godine pitali što će biti s tisućama prijava građana koje su pristigle nakon objave Registra branitelja. 

- Neka se žale Iliji Rkmanu i Potrošačkom kodu, očigledno su dobili falši proizvod - poručio je ministar ljudima koji su u Registru branitelja, a za koje se pokaže da nisu imali vjerodostojan braniteljski staž. Poručio je i kako će prijave proslijediti Državnom odvjetništvu.

Registar branitelja svečano je objavljen u srijedu u 12.30 sati, a u samo pola sata nakon objave server je zabilježio brojku od više od 500.000 pregleda, a samo dva sata poslije službeni mail ministarstva branitelja doslovce je bio zatrpan prijavama protiv lažnih branitelja. To znači da je u Ministarstvo stiglo barem 10.000 mailova građana. Građani su se uglavnom javljali iz tri razloga. Ili su tražili ispravak podataka (navedeno premalo ili previše dana u ratu), ili su prijavljivali tzv. lažne branitelje, ili, su, pak uglavnom pozitivno komentirali samu objavu Registra.

Idi na 24sata

Komentari 287

  • PredragKišurek 11.01.2013.

    Ušli smo super u 2013 god.Ako ovu prezivimo bez sranja mislim da cemo biti nominirani za oskara kao drzava koja je izvukla nemoguče.Krenuli smo sa.. poskupljenja svega zivo svađom drzave - cekve,detonacijama u glavnom gradu.Moram paziti šta pišem po internetu demokracija vlada da je to nepovjerovati.BOZANČEV ZAMJENIK NAZOVE DRZAVNI VRH NACISTIMA,DRZAVA VRACA DA JE BOZANIC (CRKVA) MILOŠEVIČ(RATNI ZLOČINAC) A DA SAM JA TO NAPISAO IDEM U ZATVOR ILI PLATIM ZA KLEVETU NEVJEROJATNA DEMOKRACIJA.Daj bože da ovo nije istina ili smo ove godine nadrapali resesija za ovo je maciji kašalj.Drzava nam je blizu haosa svi rade šta hoce nema tu presjednika-premijera tu su svi presjednici i premijeri,najbolje da se izbriše riječ ministar nego svi premijeri i bar 2 presjednika ko je tu gazda.Ovo bi trebao netko zaustaviti takozvani premijer milinović apelira svojim premijerima(ministrima) da prestanu sa cirkusima-provokacijama a ovi rade opet po svom nevjerojatno.ČESTITALI SMO SI NOVU GODINU DALI U CRKVAMA RUKU MIRA(MIR STOBOM) DAJ BOZE DA TAKO SVE BUDE I DA ŽIVIMO U NORMALNIM OKOLNOSTIMA.ZELIM TO SVIMA U HRVATSKOJ PRVO POLITIČARIMA-CRKVI.A MI RADNICI CEMO DA RADIMO I BORIMO ZA DRŽAVU I DA NAM OVA GODINA BUDE BOLJA NEGO PROŠLE.

  • MiroMirić_1 05.01.2013.

    Povraća mi se koga sve vidim na spisku hrvatskih branitelja.Moje mišljenje da je trebalo odvojiti četrdeset tisuća istinskih dragovoljaca do priznanja Hrvatske,jer oni su imali Muda stati u obranu Hrvatske.

  • user_84300 21.12.2012.

    e moj ministre...toliki su vam vjerovali i polagali nadu u pravdu....ja ću u zatvor za bilo kojeg branitelja... a sada da se javimo u potrošački kod. zbog nesposobnosti vaših djelatnika toliko je netočnosti u registru da je zaista sramotno... da li su vaši podaci točni????

Komentiraj...
Vidi sve komentare