To je to što me zanima!

Friščić se razljutio: Ljubo Jurčić prodaje Podravku

U eteru Radio Drave Josip Friščić rekao je kako se ne slaže da od sedam članova NO Podravke njih četiri budu predstavnici mirovinskih fondova
Vidi originalni članak

Predsjednik HSS-a Josip Friščić je optužio Ljubu Jurčića i predstavnike mirovinskih fondova da žele prodati Podravku. Pozvao je hrvatske branitelje, male dioničare i političke stranke da ustanu protiv toga, prenosi Slobodna Dalmacija. U eteru Radio Drave rekao je kako se ne slaže sa prijedlogom da od sedam članova nadzornog odbora Podravke njih četiri budu predstavnici mirovinskih fondova. Kao 'glavnog kuhara' prozvao je Dubravka Štimca.
- To je lik koji je onog časa kad se afera Spice počela razmotavati, sustavno na svakoj sjednici NO-a nastojao zamagliti stvarno stanje - rekao je Friščić za Štimca. Reagirao je i Ljubo Jurčić te rekao kako se ne radi ništa na štetu Podravke.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • torpedo 11.02.2010.

    Tribalo bi friscica izbacit sa svih polozaja i funkcija,, To je teski Matun,,

  • DRUŽBA PERE KVRŽICE 10.02.2010.

    Nije teško uništiti firmu ili državu, teško je postaviti ih na čvrste noge, a da se mi ne bi s tim zajeba..li najbolje je sve rasprodati, mafiji lova u džep, a stoku sitnog zuba tko hebe!!!

  • JerkoKC 10.02.2010.

    Ovaj GNUS je rekao da se neće vratiti u Koprivnicu,ako 2009 ne započne izgradnja brze ceste Vrbovec-Koprivnica.Daj ispuni to svoje obečanje i ne vračaj se više u Koprivnicu.Tu si najmanje poželjan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare