To je to što me zanima!

Friščić tvrdi da se ne ljuti te da se dobro slaže s HDZ-ovcima

Josip Friščić kaže da se čuo s premijerkom te ga je upoznala s prijedlogom rekonstrukcije koji je išao Saboru, tako da nema prijepora između HDZ-a i HSS-a
Vidi originalni članak

Šef HSS-a Josip Friščić u Saboru je demantirao da se ljute u stranci jer im nisu uvaženi neki prijedlozi uoči rekonstrukcije Vlade. Dodao je da na sastanku koalicije uoči rekonstrukcije nije bio jer Vladu predlaže mandatarka, a ne koalicija. Kaže da se čuo s premijerkom te ga je upoznala s prijedlogom Saboru, tako da nema prijepora između HDZ-a i HSS-a. Kaže da nije istina da su tražili ministarstvo bez portfelja te je mjesto potpredsjednika Vlade za investicije bila njegova ideja, piše tportal.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • vlado_1 30.12.2010.

    Kako ih nije sramota,posten covjek to nemoze napravit a moze politicar.HSS je bila velika i postena stranka sto ucini jadni Friscic..

  • JerkoKC 30.12.2010.

    Ovaj će brzo početi okretati kaput,jer vidi da se njegova koalicija raspada i da je on kod Sivke izvisio.Nego Joža jesili ispustio vodu iz motora onih strojeva na tvom (započetom)auto putu za Koprivnicu?Pazi da ti blokovi ne ispucaju.

  • Đuro 10 30.12.2010.

    Nikad gori političar, sram me što sam HSS! Jeftin igrač!

Komentiraj...
Vidi sve komentare