To je to što me zanima!

Friščić: I dalje ćemo se boriti protiv gay brakova u Hrvatskoj

Na skupu u Koprivničkom Ivancu Damir Bajs i šef HSS-a svojim su simpatizerima rekli kako su oni spriječili HDZ da proda Podravku. Na tapeti je bio i Čačić i SDP
Vidi originalni članak

HSS je spriječio HDZ da proda Podravku. Tjednima su me zvali i ispitivali kad će do prodaje doći te tvrdili da je to neminovno, ali nisam pristao na takav scenarij, otkrio je na predizbornom skupu HSS-a u selu Koprivnički Ivanec pored Koprivnice pristašama te stranke njezin potpredsjednik i ministar turizma Damir Bajs.

Podravcima je poručio da glasuju za koga god žele, no ako žele promjene i napredak Hrvatske onda je HSS jedina pravilna odluka.

- Ako ćete glas dati, primjerice, pravašima to će biti isto kao da ste glasovali za SDP. Možda nećemo dobiti najviše glasova, no preći ćemo izborni prag i opet biti jedna od tri stranke koja će odlučivati o hrvatskoj budućnosti – poručio je Bajs, a njegov stranački šef Josip Friščić otkrio još detalja o pokušaju prodaje najveće hrvatske prehrambene kompanije:

- Premijerka mi je prije dvije godine rekla da bi Podravku bilo najpametnije prodati zbog stotina milijuna kuna gubitaka izazvanih svima poznatim malverzacijama. Rekao sam joj da nikada neću pristati na to i da sam zbog Podravke spreman maknut se iz HSS-a i koalicije. Da smo bili u pravu najbolje svjedoći to što jedan Agrokor svoje radnike dijelom plaća bonovima, a Podravka je zahvaljujući HSS-ovim dobrim dečkima koji ju vode ostvarila više od 100 milijuna kuna dobitka u prvih devet mjeseci ove godine - zaključio je.  

Friščić je "opleo" i po prvom čovjeku HNS-a Radomiru Čačiću, kojeg je zbog zastupanja varaždinskog modela "razvoja" gospodarstva nazvao prodavačem magle. Poručio mu je da se treba sramiti izjave na predizbornom skupu u Koprivnici da je iz Varaždina putovao sat i pol, jer je godinama bio odgovoran za izgradnju prometnica i svagdje je to radio, ali Podravini nije dao ni "škriljak" asfalta. 

- Imamo mi prodavače magle i u Koprivnici. SDP-ov gradonačelnik Zvonimir Mršić je najavljivao da će bivšu vojarnu pretvoriti u Oxford ili Cambridge te da će tu studirati 5000 studenata, a sada svjedočimo da se taj projekt srozao na sadnju ekološkog češnjaka – kazao je Friščić te naglasio da će se HSS i dalje boriti protiv zakona kojim bi se odobrili istospolni brakovi:

- Ne pristajemo da on i on ili ona i ona uđu u bračnu zajednicu, da uzgajaju djecu i slično i ako smo zato konzervativni neka smo - zaključio je na kraju. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • rezucka 20.11.2011.

    Friščiću brini o sebi jer si sad gotov na izborima,doduše imaš pokradene pare,a gay brakove pusti na miru to je najmanje bitno za ovu državu.Koga briga kako ko spolno živi,ali što će jesti raditi,e to mnoge brine.

  • Crveni jastreb 20.11.2011.

    Da se kojim slučajem može vratiti pok. Joža Pankretić,Frišćiću ti bi bio u govnima , zato se radije primi gopodarstva i dovedi HSS na vrh kamo i pripada,a gay probleme prepusti, zna se kome.

  • AndreaMaric 20.11.2011.

    Friscicu mislim da si tijedanod najvecih lopina u ovoj nasoj politici ,sanader je malo dijete za tebe zato je i pao a ti se izvlacis ,do kada vidjet ce se mislim ne dugo.prodo bi i zenu ,majku ,oca i djecu da ostanes na vlasti.sada vodis raspravu o Gay brakovima zar ti nebi bilo bolje da predlazez ili kazez za kako ce ova zemlja i ovaj narod da se izvucu iz G....a u kojhe si nas ti sa HDZ-om uvalio.Bolje bi ti bilo da se sto prije povuces iz politike jer jedna soba u remetincu i tebe ceka,nadam se ne jos dugo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare