To je to što me zanima!

Friščić: Pustimo da nam ovi blagdani prođu bez svađanja

Kosor je najavila osvježenja koja bi trebala ojačati gospodarski tim. Friščić je protiv izvanredne sjednice Sabora. Kaže da je bolje da nam blagdani prođu bez svađa
Vidi originalni članak

Premijerka Kosor i dalje ne otkriva detalje vezane uz rekonstrukciju Vlade kao ni koji će se ministri oprostiti od svojih fotelja u Banskim dvorima. Šuti i kada će do same rekonstrukcije doći.

- Bit će novih osvježenja u Vladi na tragu snaženja našeg gospodarskog tima. Pred nama je izborna godina, važno nam je stvoriti tim koji će omogućiti provedbu tri programska stupa Vlade: gospodarskog oporavka, pristupanja EU i borbe protiv korupcije - jedino je što je Kosor rekla o ovoj temi na programskoj skupštini HSS-a, svog koalicijskog partnera.

Iako se u javnosti nagađa da bi Kosor s 'listom za otpis' kao i popisom nasljednika mogla izaći sredinom idućeg tjedna, a izvanredna sjednica Sabora 27. prosinca, čelnik HSS-a Josip Friščić smatra da izvanredno okupljanje zastupnika u blagdansko vrijeme nije potrebno. Ističe da sve važne odluke pa i sama rekonstrukcija Vlade, može pričekati početak 2011.

- Zalagat ću se protiv izvanredne sjednice Sabora. Ništa se neće dogoditi do početka siječnja. Pustimo da ovo blagdansko vrijeme prođe bez svađa - izjavio je Friščić. Tvrdi da s pojedinostima oko rekonstrukcije Vlade nije upoznat. No, napomenuo je da Jadranka Kosor i dalje u važnim odlukama ima podršku HSS-a.

Za 2011. vjeruje da će biti godina investicija.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • škorpion78 20.12.2010.

    DA,da,da...vi ste nam neki dan u saboru bili pravi primjer za to..SRAMITE SE....

  • konjina 19.12.2010.

    pustite nas da uživamo u blagostanju koje smo ukrali od vas hrvatska sirotinjo

  • piros-domesticus 19.12.2010.

    a što je sa običnim pukom i našem blagdanskom raspoloženju?!Već godinama ubijate u nama želju za veseljem, ne znaš ti stari moj što je tuga i depresija koja je postala glavno obilježje velike većine građana ove zemlje

Komentiraj...
Vidi sve komentare