To je to što me zanima!

Fritzl: Zatočio sam svoju kćer jer je šmrkala otapalo

Austrijski monstrum kaže da je razgovarao s kćeri o problemu u podrumu, no ona se ponašala kao da joj se fućka. U njemu se, kaže, nagomilao bijes
Vidi originalni članak

Prema posljednjoj verziji austrijskog monstruma Josefa Fritzla, njegova kći Elizabeth bila je ovisna o šmrkanju otapala pa ju je zatočio u podrum kako bi je pokušao spasiti.
- Razgovarao sam s njom o problemu u podrumu, no ona se ponašala kao da joj se fućka. U meni se nagomilao bijes, rekao je Fritzl psihologu Adelheidu Kastneru. Sljedeće 24 godine Fritzl je silovao svoju kćer, ponekad i do tri puta na dan. Rodila mu je sedmero djece. Jedno dijete je pobacila, a drugo je umrlo nakon poroda. Fritzl ga je spalio u pećnici. Život u podrumu monstrum nije skrivao od javnosti.
- Nosio sam im hranu usred bijela dana. Nitko se od susjeda nije raspitivao ni kad se čula buka. Igrali smo se, čavrljali, smijali se u podrumu, vodili smo normalan obiteljski život - ispričao je Fritzl.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Zlatko76 03.03.2009.

    Aaaaaaa pa šta ne kažeš da si ju zatvorio i silovao godinama za njezino dobro da ona nebi ušmrkivala razne gluposti !? Nakon ovog iskaza ga policija mora odmah pustiti i još mu dati nagradu za savjesnog roditelja. Debilčina retardirana. Čika Zlatko bi njega mjesecima \"upoznavao\" sa srednjovjekovnim spravama za mučenje :-)

  • bosnia_80 03.03.2009.

    kaže: VODILI SMO NORMALAN OBITELJSKI ŽIVOT..bolesnik..

  • miss Arrogance 02.03.2009.

    koji bolesnik stavlja glasove loš?? za ove šta bi ubili fritzla

Komentiraj...
Vidi sve komentare