To je to što me zanima!

Užas kod Novske: Dvoje ljudi je teško ozlijeđeno, auti smrskani

Vozač (18) VW Golfa kutinskih registracija izlaskom iz zavoja, zbog neprilagođene brzine, vozilom prešao u suprotnu prometnu traku gdje je udario u osobni automobil Peugeot 307
Vidi originalni članak

U direktnom sudaru automobila u srijedu oko 17 sati u naselju Jazavica, dvije osobe s područja Grada Novske zadobile su teške tjelesne ozljede, javlja Novska.in.

Vozač (18) VW Golfa kutinskih registracija izlaskom iz zavoja, zbog neprilagođene brzine, vozilom prešao u suprotnu prometnu traku gdje je udario u osobni automobil Peugeot 307, također kutinskih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 31-godišnja žena. 

Iz smrskanih automobila, vozača i vozačicu izvlačili su novljanski vatrogasci. Oboje je bilo pri svijesti, a nakon pružene prve pomoći na mjestu sudara, vozilima Hitne medicinske službe SMŽ Ispostava iz Novske i Kutine prevezeni su u Opću bolnicu u Novoj Gradišci.

Materijala šteta nastala na vozilima procjenjuje se na oko 20.000 kuna

Mladiću je izmjereno 0,87 promila alkohola u krvi. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Na istom mjestu prije tri godine u teškoj prometnoj nezgodi, također u direktnom sudaru, smrtno je stradalo dvoje mladih.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Saguaro 10.12.2017.

    sve 18-godisnjaci za volanom u par clanaka... frisko polozeno i nadobudno...

  • nori 🖖 07.12.2017.

    Nije strava nego užas

  • Marginalac 1 07.12.2017.

    8.87promila..pa dajte više vi novinari promislite što pišete,pa zar ne vidite da ste totalni amateri i neškolovani idioti

Komentiraj...
Vidi sve komentare