To je to što me zanima!

Ful gasom u ZOO: Dio ograde zabio se tik iza glave mladića

Centimetri do smrti: Mladić (23) pretjecao je auto, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ogradu Zoološkog vrta u Zagrebu, koja ga je umalo ubila. Odbio je alkotest
Vidi originalni članak

Sletio je s ceste na nogostup. Naletio je na živicu, pa na metalnu ogradu, pa na travu. Veliki komad ograde zabio mu se kroz prozor nekoliko centimetara od glave. Vatrogasci su ga pokušali izvući. Rezali su auto i komad ograde. Zatim je buknula vatra....

Mladića (23) spasili su zagrebački vatrogasci u noći na ponedjeljak malo prije dva sata na zagrebačkoj Maksimirskoj ulici. Neoprezni mladi vozač pretjecao je auto ispred sebe, no izgubio je kontrolu i sletio s ceste. Na mjesto nesreće prvo su stigli policajci, ali nisu mogli do mladića, pa su pozvali vatrogasce.

Njih pet pililo je auto te komad ograde koji je probio vozačev prozor i zaustavio se iza njegove glave. Baš kad su bili pomislili da je sve u redu, u automobilu je buknuo požar.

- Nije ovo uobičajen zadatak, i spašavanje i gašenje u isto vrijeme. Ali mislim da smo dobro obavili posao. Bitno je bilo spasiti život mladiću - ispričao nam je Marijo God (40) iz JVP-a Zagreb.

Mladić je tijekom akcije spašavanja bio u šoku i nije puno govorio, no odbio je alkotest. Prevezli su ga u KB Dubrava. Neslužbeno doznajemo da je ozlijedio ruku, ključnu kost i rebra. No imao je sreće. Ograda Zoološkog vrta mogla ga je ubiti.

Iz ZOO-a kažu kako medvjedi, čija je nastamba u blizini mjesta nesreće, nisu bili u opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • RockNrolla_1 26.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • 26.02.2014.

    šteta da nije uletio k medekima da ga malo kroz šape provuku....

  • Prva Proleterska 26.02.2014.

    E sad da mu bolnica izda raćun za njegovo lijećenje , pošto bi trebao ZZO plaćanje toga raćuna odbiti , jer je sam sebi namjerno -piće- nanio povrijede. E pa da vidiš majci , kad fasuješ raćun na 10.000 evrića dok si rekao keks! Krucialno pitanje za Zdravstvenu blagajnu . Oćemo u ovoj neštašici plaćati lijećenje i ovakvim tipovima ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare