To je to što me zanima!

Gadafijeve snage poražene u Misrati, naredio je povlačenje?

Ranjeni Gadafijev vojnik kojeg su u Misrati zarobili pobunjenici rekao je da su još u petak dobili naredbu da se povuku iz Misrate. Misle da su izgubili bitku
Vidi originalni članak

Libijske plemenske vođe odane Gadafiju razljutilo je što njegove snage ne mogu istjerati pobunjenike iz Misrate, trgovačke luke koja, smatraju, pripada svim Libijcima. Rekli su mu da ako on ne može, oni će istjerati pobunjenike, ako treba i bez milosti. Ranjeni Gadafijev vojnik kojeg su u Misrati zarobili pobunjenici rekao je za Reuters da su još u petak dobili naredbu da se povuku iz Misrate. Drugi je rekao da smatra da je vlada izgubila kontrolu nad Misratom.

U Tripoliju i dalje traju napadi NATO-a. Bombardirali su bunker u blizini Gadafijeva sjedišta, a vlada tvrdi da su pri tome ubili tri civila. Na najavu američkog predsjednika da će uvesti naoružane bespilotne letjelice, rekli su da se SAD sprema počiniti zločin protiv čovječanstva, ubijati civile kao što su to učinili u Afganistanu, Iraku i Pakistanu. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • DarkBc 27.04.2011.

    Krvavi video snimljen mobitelom prikazuje kako je zaista počela pobuna u Libiji i groznu smrt vojnika ..... http://www.balkan-express.org/videomen/dodaj-video/viewvideo/816/vijesti-i-politika/toliko-o-miroljubivim-pobunjenicima-protiv-gadafija-u-libiji

  • ico29 23.04.2011.

    bit će tu još svega, pogotovo kad se BRIC stane na stranu Gadafija, a onda Ameri papa,a tako bi im i trebalo, jer su prokleti i žele vladati svijetom..

  • Ludi ZAGOREC 23.04.2011.

    miriši njima nafta,..mislim da im tu neče biti tako lako opljačkat tuđe

Komentiraj...
Vidi sve komentare