To je to što me zanima!

Gadafijeve snage sukobile se s pobunjenicima u Bani Walidu

Pobunjeničke snage pokušale su zauzeti Bani Walid još u petak, ali su im spriječili ulazak u grad. Od onda se sukobljavaju s Gadafijevim snagama, javljaju mediji
Vidi originalni članak

Snage odane libijskom čelniku Moameru Gadafiju sukobile su se u nedjelju s pobunjenicima kraj grada Bani Walida. Snajperima i minobacačima napadaju pobunjenike. U međuvremenu još traju borbe u Sirtu, Gadafijevom rodnom gradu, kojeg pobunjenici pokušavaju zauzeti, javlja BBC

Pobunjeničke snage pokušale su zauzeti Bani Walid još u petak, ali su im spriječili ulazak u grad. Otad se sukobljavaju s Gadafijevim snagama. Glasnogovornici pobunjenika izvijestili su kako su borbe trajale cijelu noć na nedjelju. Prema posljednjim informacijama, sukobi se nastavljaju i u Misrati, gdje je u subotu ubijeno 24 ljudi, a 54 ih je ozlijeđeno.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DarkBc 19.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ice_man 19.09.2011.

    ne kuzim pljujete po NATO-u a i Hrvatska je u NATO-u kaj onda pljujete i po nama..? a taj tiranin da ga nisu zaustavili ono pred Benghazijem bio bi pokolj veci neg u Srebrenici!

  • drug Tito_1 18.09.2011.

    ajde Gadafi pometi ih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare