To je to što me zanima!

Gadgeti, tehnologija, auti, od danas je sve na 24sata Tech

Na portalu 24sata.hr od danas smo otvorili rubriku Tech u kojoj vas čekaju najnovije vijesti s društvenih mreža, kao i najnovije video igre te testovi automobila
Vidi originalni članak

Za sve zaljubljenike u tehnologiju od danas smo na portalu 24sata.hr otvorili novu rubriku Tech. Ovdje vas čekaju najnovije vijesti iz svijega interneta, društvenih mreža, a moći ćete saznati i s kakvim gadgetima ćemo se igrati. 

Pratite li video igre, donosit ćemo pregled najnovijih naslova, recenzije i razne testove. Vijesti iz znanosti koje su dosad bile u rubrici Lifestyle od danas su preselile mjesto gdje vas i dalje čekaju priče iz morskih dubina i svemirskih prostranstava. Novitet koji smo uveli su i vijesti iz automobilske industrije te najnoviji testovi automobila s atraktivnim foto galerijama.

Bez brige, i rubrika Sexy i dalje je ovdje

Kao što ste mogli primijetiti rubrika Sexy nestala je iz glavnog menija te se preselila u rubriku Fun gdje vas i dalje svaki dan čeka djevojka dana. Uz nju sada ćete moći uživati i u galerijama poznatih djevojaka kao i sexy videu dana.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Marrac 03.01.2012.

    Ovo je super napravljeno...pohvale :)

  • user_130053 03.01.2012.

    Ako dostignete 0,1% Engadgeta onda cu vas povaliti!

  • user_91722 03.01.2012.

    napokon i nešto kvalitetno o autima...napokon...

Komentiraj...
Vidi sve komentare