To je to što me zanima!

Gajnik: Kad netko u Hrvatskoj radi po zakonu ispada bedast

Bivši direktor Imunološkog zavoda, Davorin Gajnik izjavio je kako je postupio po Zakonu o trgovačkim društvima kada je podnio zahtjev za stečaj Zavoda
Vidi originalni članak

Bivši direktor Imunološkog zavoda, Davorin Gajnik, izjavio je kako je sve radio po zakonu te da nije bilo alternative za Imunološki zavod.

- Nisam više direktor i nisam ovlašten za davanje izjava. Mogu reći da sam, kad sam podnio zahtjev za otvaranje stečaja, postupio po Zakonu o trgovačkim društvima. Činjenica je da u Hrvatskoj kad netko postupi po zakonu ispada bedast, jer valjda je uobičajeno da se zakoni ne poštuju. Ja sam poštovao zakon i sve sam radio u skladu s pozitivnim propisima - rekao je Gajnik za HRT.

Potvrdio je da je član HNS-a od 1991. godine, no dodao kako nije radio po ničijem političkom nalogu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • bajica1009 13.01.2014.

    Gajnik izgubio licencu za proizvod koji mu puni blagajnu sa 60% sredstava pa za čega mu treba 200 mil kuna i za koliko godina će biti povrat sredstava ili će to biti plaćeno iz poreza građana. Kaže postupio po zakonu poduzeće koje je u 2013. g ostvarilo dobit odveo u likvidaciju ili opet obmanjuje sve oko sebe da je svoju nesposobnost iskoristio da kazni zaposlenike. pravi čovjek na njegovom mjestu bi rekao dajem ostavku jer nisam sposoban da ovo društvo povedem u pravom smjeru. Sada ovom Vrdoljaku i Kovačeviću je lijepo "spakovao" vruć krumpir a zaposlenicima sa visokom naobrazbom biro za zapošljavanje. HNS ga je doveo i postavio na tu poziciju, iskreno kada sam ga vidio kao da je ustao iz mrtvih i dobio da vodi takovu instituciju veliki plus gos Pusić.

  • okrugli pečat 13.01.2014.

    Stečajni zakon je takav , kad poduzetnik ne pokrene stečaj trpaju ga u zatvor ...

  • lijač 12.01.2014.

    dobar naslov kad netko radi po zakonu onda je bedast,a nikom nije palo na pamet da su zakoni bedasti i onda ispadne ovakva bedastoča

Komentiraj...
Vidi sve komentare