To je to što me zanima!

"Galebovi" u napad: Sabor je pun poželjnih i slobodnih žena

Mlade, bogate 
i slobodne... Atraktivne zastupnice kažu da im je zbog žestokog radnog ritma teško održavati ozbiljne veze pa i organizirati vlastito vjenčanje
Vidi originalni članak

Pogled na Hrvatski sabor pokazuje da su žene i dalje u manjini na najvišim pozicijama u Hrvatskoj. Iako čine više od polovice stanovništva, u Saboru ih je samo 36, što je oko 23 posto. Među njima smo pronašli i nekoliko dama koje bi mogle ponijeti titulu najpoželjnijih političarki, a da dio ‘birača’ ne bi ni brinulo njihovo političko opredjeljenje. 

One su mlade, lijepe, zarađuju oko 15.000 kuna i - slobodne su. Muškarcima se rijetko sviđa njihov posao. Prije ih plaši, priznaje najmlađa zastupnica, SDP-ovka Sandra Petrović.

- Muškarci po prirodi žele biti dominantniji, a prema političarkama vjerojatno imaju predrasude da će im dominaciju preuzeti. Lagodnije su društvo žene koje se smiju i ne pitaju puno - slaže se kolegica iz stranke Lidija Bagarić. 

>>> Cijeli članak pročitajte u 24sataExpressu

Idi na 24sata

Komentari 69

  • EZEL44 09.04.2012.

    ma ja bih rado takvu..ali su mi dojadile dvije ,jednu nedjelju u sauni ..slušat njihovo pametovanje...nosi posao u saunu i kad se treba opustit ..klafra 20 min..ma pusti to! JBG..to treba je..samo u ..s guštom

  • Nerd86 09.04.2012.

    Nece takve sa nama, ipak smo mi gradjani 2. reda, al bilo bi lijepo da imam takvu koja ce mi svaki mjesec doma donosit 15 000 kn.

  • rooker 09.04.2012.

    Čuj,sjedi,ništ ne radi i zarađuje 15.000,00 kn. presmiješno i prežalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare