To je to što me zanima!

Gay par odlučio je usvojiti bebu pa makar van zemlje

U emisiji Nove TV homoseksualci Ivan i Stjepan otkrili su kako im je roditeljstvo najveća želja. Drže da bi bilo lako djetetu objasniti zašto ima dva oca
Vidi originalni članak

Svom djetetu mogao bih bez problema objasniti kako je posve normalno da ima dva oca. Mislim da bi dijete to prihvatilo baš kao što ostala djeca prihvaćaju da imaju oca i majku - rekao je Stjepan kojemu je najveća želja da sa svojim partnerom Ivanom usvoji bebu. U emisiji Nove TV '10 do 8' u ponedjeljak, homoseksualni par se pohvalio svojom skladnom, četverogodišnjom vezom. Prije dvije godine odlučili su se na zajednički život. Kupili su i stan. Slažu se kako bi najviše topline u njihov novi dom unijela beba.
- Ako se ljude prema zakonu ne smije seksualno diskriminirati, onda bi moj dečko Ivan trebao imati ista prava za usvajanje djeteta kao i Milanka Opačić - uvjeren je Stjepan.
Unucima se najviše raduju roditelji gay para. Ranije su bili su sigurni da nikada neće imati unučiće.
- Ako blagoslov da imamo bebu ne dobijemo u Hrvatskoj, spremni smo odgajati dijete negdje u Europi - dodao je Stjepan. S dečkom Ivanom borit će se za roditeljstvo. Hrvatska je bila na korak kontroverznom zakonu o suzbijanju diskriminacije. Osudila ga je Crkva i tako spriječila njegovo izglasavanje.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • zoey 26.06.2008.

    neee, nikako dati napusteno, nezeljeno dijete gay paru. neka radije trune po domovima gdje ce ga silovati izopaceni domar. jer nedaj boze da raste okruzen ljubavlju i tolerancijom!

  • Iva04071980 12.06.2008.

    Niti podržavam, ali niti ne. Da li može crkva, sabor, vlada ili bilo tko drugi objasniti što sa djecom, koja su do jučer mislili da imaju mamu i tatu, a jednog jutra, tata kaže da već 4 godine ima vezu sa muškarcem i da ne može tako dalje. To djete gdje je otac bio idol i obožavani roditelj. Što mu reći? da li je riješenje zabraniti da viđa oca, koji je gay? što sa takvim slučajevima? naravno da nije idealna sredina, ali da li većina ima idealnu? U jednoj sredini je otac koji tuče majku i zlostavlja djecu! U drugoj je gdje žena zlostvlja muškarca i odražava se na djecu! U trećoj zajedno njih dvoje zlostavljaju djecu! Pitam ja vas što je idealno i što bi netko trebao odobriti. Sva sreća dans smo medijski više obaviješteni o svemu pa tako da imamo pred ocima stvarnost, ali zar mislite da se takve stvari nisu i prije događale.

  • user_2215 12.06.2008.

    a dragi moj elio zazeljela bi ja tebi srecu da si se odrastao sa dva tate koji se ljubackaju pred tobom i druzio se s djecom koji imaju normalu obitelj pa bi vidio kako je to. jos malo ce se bolesnici htjeti zeniti sa zivotinjama pa ce i oni htjeti posvajat djecu, zasto ne, samo . jer to je ljubav reci ce oni, kao i ovi bolesnici kojima je nastranost ljubav, e danas mnogi ne znaju sto je uopce ljubav nazalost.................

Komentiraj...
Vidi sve komentare