To je to što me zanima!

Gazimir u HAK-u: Najviše mu se svidio autić za edukaciju

Čačić je pred zgradom HAK-a zainteresirano gledao u simulator okretanja, ali se nije usudio isprobati. Najviše ga je zanimao dječji autić za edukaciju u školama
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva Radimir Čačić došao je u utorak u Hrvatski autoklub na proslavu obljetnice izdavanja vozačkih dozvola.

Obišao je nove projekte koje je HAK predstavio u dvorištu ispred zgrade. Zainteresirano je gledao u simulator okretanja, ali u automobil ipak nije ušao. Jako mu se svidio dječji električni automobil koji u preventivno-edukativnom programu “Vidi i klikni” HAK u zadnjih mjesec dana predstavlja u zagrebačkim osnovnim školama. Cilj je djecu od šest i sedam godina kroz praksu i igru educirati o sigurnosti u prometu i pravilima poput vezanja pojasa i kako odgovorno postupati u automobilu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • stari mudrac 24.10.2012.

    da se malo nadovežem na japanokineza i njegov komentar. točno je da za nadimak gazimir postoji razlog za tužbu, pa bi bilo pametno voditi o tomu računa. naime, u presudi mađarskog suda, u zadnjoj stavki piše da danom stupanja na snagu presude, briše se inkriminirano djelo iz evidencije. dakle, ne postoji. ako ne postoji, čaćić ima jak razlog za tužbu. zato pamet u glavu.

  • japanokinez 24.10.2012.

    Sad kad vas Gazimir lijepo tuži. Admin za neku sitnicu dijeli opomene lake i teške, a ovom ko je za prvog podpedsjednika vlade napisao Gazimir, nikom ništa.

  • Capafiori 23.10.2012.

    Njemu treba zabraniti i gledanje dječjih autića za edukaciju jer bi on i time napravio dar-mar. Zanimljivo da ste objavili podatak gdje je bio, ali niste objavili da je bio u HAK-u kao izaslanik Vlade na obilježavanje 20. obljetnice izdavanja vozačkih dozvola. Ova naša sramotna Vlada sprdava se sa cijelom Hrvatskom. :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare