To je to što me zanima!

Gdje će im duša: Kradu čaše, milodare, ali i darove za djecu

Provjerili smo što se kralo posljednja dva mjeseca i uvjerili se kako su vikendice redovito na meti kradljivaca sitnog alata kao što su pile, trimeri, leđne prskalice za voćnjake...
Vidi originalni članak

Dnevna policijska izvješća puna su sitnih krađa koja mogu ići i u rubriku vic dana, kao što je krađa ljestvi s mola za silazak u more u Novigradu od prije nekoliko dana. Provjerili smo što se kralo posljednja dva mjeseca i uvjerili se kako su vikendice redovito na meti kradljivaca sitnog alata kao što su pile, trimeri, leđne prskalice za voćnjake...

OK, to je korisni alat, ali teško je reći što će lopovi s dvije PVC stolice koje su ukrali u ugostiteljskom objektu u Sisku. Isto vrijedi i za signalni pištolj od svega nekoliko desetaka kuna koje je netko ukrao u Osijeku i za kameru u vlasništvu parka prirode na lokalitetu Jandrina Poljana.

Neki lopovi i padnu pa je sisačkim policajcima dolijao dvojac koji sumnjiče da su u mjestu Palanjek Pokupski demontirali i ukrali drvenu dvorišnu zgradu. A među lopovima ima i pravih Grincheva kao što su oni koji su imali srca pred sam Božić ukrasti 56 božićnih paketa za djecu koje su volonteri pripremili za obitelji koje teško žive u okolici Gline.     

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Science of the Lambs 05.01.2020.

    Šta je tu čudno? Poznato je da policija ne radi prijavu ako je šteta "mala", a ako je velika onda se to radi javno i pred svima.

  • zoom1310 05.01.2020.

    Na istom mjestu gdje i Oni od kojih kradu po crkvama

  • ichbin2 05.01.2020.

    kradu ko domoljubi

Komentiraj...
Vidi sve komentare