To je to što me zanima!

Gdje je nestala žena? Suprug i djeca sišli s broda, nje nije bilo

Bračni par koji živi u Dublinu ukrcao se na kruzer u Civitavecchiji u Italiji. Kada su se iskrcavali žene nije bilo. Policija sumnja da ju je tijekom krstarenja ubio muž...
Vidi originalni članak

Bračni par koji živi u Dublinu ukrcao se na kruzer u Civitavecchiji u Italiji. S njima su bila njihova djeca stara četiri i šest godina. Na kraju putovanja majci nije bilo traga. 

Otac Daniel B. (45), porijeklom Nijemac, majka Kineskinja  Li Yinglei i dvoje djece trebali su provesti odmor na Mediteranu. U Italiju su stigli 9. veljače i sljedeći su se dan ukrcali na kruzer tvrtke MSC. Brod se vratio u Civitavecchiju 20. veljače. Daniel je sišao s broda zajedno s djecom i otišli su u zračnu luku.

Njegove žene nije bilo. Provjerena je identifikacijska kartica koju je žena imala na brodu i zaključeno je da ona s broda nije sišla. Osoblje broda je diglo uzbunu i Daniel je uhićen na aerodromu. Istražitelji ga sumnjiče da je ubio svoju ženu dok se brod približavao Genovi. Njegovi odvjetnici tvrde da nije kriv jer da je ubio ženu, pokušao bi pobjeći, a ne otići na let koji je rezervirao ranije, piše Corriere della Sera.  

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Mravinjak_1 25.02.2017.

    dobar odvjetnik može reći da ga ja na brodu ostavila nakon svađe, pa se ubila?

  • SonjaRadman Livaja 24.02.2017.

    Zaboravio ženu ,kao da je torba.Nažalost riješio je se.A djeca ,da li je razmišljao o njima.

  • CROATIAN FIGHTER 24.02.2017.

    Glavno da po indetifikacijskoj kartici zena nije sisla sa broda a to sto je muz bacio u more ce valjda pokazati posebna kartica ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare