To je to što me zanima!

Gdje je Željko Kerum potrošio 220 milijuna gradskih kuna?

Preuzevši vlast, Željko Kerum je u gradskoj blagajni zatekao 37 milijuna kuna, a sada je u minusu 183 milijuna. Zapošljavao je nećake i prijatelje u javnoj upravi...
Vidi originalni članak

Nasljednika Željka Keruma čeka sve samo ne čist start - od minusa u gradskoj blagajni i splitskom teatru, zatvorene Spaladium Arene, problem prometa i parkirališta u centru te gužve u trajektnoj luci, odnosno na istočnoj obali. U javnoj upravi i gradskim tvrtkama pak dočekuje ih i mnogo Kerumovih rođaka i prijatelja koje je zaposlio tijekom svoga mandata. 

Preuzevši vlast, Željko Kerum je 2009. godine u gradskoj blagajni zatekao plus od 37 milijuna kuna koji je ostavio Ivan Kuret, a nakon četiri godine njegove vladavine u blagajni je ostao minus od oko 183 milijuna kuna. 

Grad je opterećen i dvama kreditima od 60 milijuna kuna - jedan za spašavanje nogometna kluba Hajduk, a drugi, kratkoročni kredit uzeli su zbog duga iz 2006. godine.

>>> Više pročitajte u novom Expressu

Idi na 24sata

Komentari 227

  • mamba5 31.05.2013.

    Dragi splićani,ono što ste htjeli prije četiri godine,to ste i dobili,dakle Keruma i njegovu seku i sad nema plakanja.Sada treba pravne institucije da djeluju i da se utvrdi koliko je zapravo novca "maca popapala".Osobno mislim puno više od pomenutih milijuna,bumo vidjeli!

  • OsmanMrkonjic 27.05.2013.

    kko se to smije uopce,ici u minus

  • strapacoza 27.05.2013.

    što me goni to pitanje ko da ja znam gdje su novci- pa napisala sam da ne znam!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare