To je to što me zanima!

Gdje se sakrio Polančec? Nema ga u kući ni u stanu

Bivšem potpredsjedniku Vlade imovina vrijedi čak 3,5 milijuna kuna, a ima pravo i na plaću još pola godine. No trenutno nitko ne zna gdje je Polančec
Vidi originalni članak

Damir Polančec, bivši ministar gospodarstva, povukao se u osamu. Ne zna se gdje je. Nema ga ni u obiteljskoj kući u Koprivnici ni u stanu u Zagrebu. S roditeljima se navodno još nije vidio. Njegova majka Terezija otkrila je da su ga afere jako pogodile i da je sit svega. Za sinovu budućnost se ne boji jer je, kako kaže, skroman. Dodala je da se uvijek može vratiti u rodno selo i raditi na obiteljskoj zemlji. No to Polančecu neće biti potrebno jer je, prema imovinskoj kartici, “težak” malo više od 3,5 milijuna kuna. Ima kuću u Koprivnici, stan u Zagrebu, zemljište u rodnom Đelekovcu, Mercedes klase C te 12 dionica Podravske banke i 3750 Podravkinih dionica.
Plaća i policu životnog osiguranja te otplaćuje kredite od 55.000 njemačkih maraka i 40.000 eura. Polančec je u imovinskoj kartici naveo kako je sve stekao “sredstvima od plaće, primicima od kapitala, primicima od imovinskih prava, kreditnim zaduženjem i kupnjom na neki drugi način”.

GLASNOGOVORNIK SVOJOJ SUPRUZI?
Državnu tajnicu Tamaru Obradović-Mazal spominju kao novu ministricu gospodarstva. Njen suprug Tomislav Mazal je glasnogovornik ministarstva gospodarstva.

Tomislav Mazal: 'Ne znam gdje se Polančec nalazi jer nisam više njegov glasnogovornik'

Polančecova majka Terezija: 'Ne bojim se za sina jer je skroman i uvijek se može vratiti u rodno selo'

Idi na 24sata

Komentari 52

  • onnellinen 02.11.2009.

    Mama se ne boji za svoga sina jer je \"SKROMAN\"!!! :-)))))))))

  • incoming 02.11.2009.

    "mravac2" NE SERI, JER TI SI S NJIMA U ISTOM KOLU. ZAR JE BILO NEŠTO BOLJE ZA IZABRATI NA IZBORIMA? ŠTA SMO TREBALI IZABRATI MOŽDA OPET "SDP"? KAŽI MI KAD SI TAKO JAKO PAMETAN, KOJU STRANKU BI TI PREDLOŽIO NAMA, NUKOM HRVATSKOM PUKU? TI SIGURNO PRIPADAŠ NEKOJ DRUGOJ POLITIČKOJ OPCIJI I KOTIRAŠ VISOKO KAD TI JE DOBRO SA OVAKVIM STANJEM I STANDARDOM PLAĆA. A DA NE MORAŠ PLJUVATI PO MENI, ZA TVOJU INFORMACIJU- JA SAM POLITIČKI NEOPREDJELJEN I KAO TAKAV ĆU I OSTATI. POLITIKA ME NIKADA NIJE I NEĆE ZANIMATI. A DA, MINUSE SI PODIJELI....ZNAŠ VEĆ KOME. BOG I SIROMAŠNI HRVATSKI PUK !!!!!!!!

  • MpH 02.11.2009.

    Rumenko je otišao na odmor, jadan se nasekirao kak će maznut svu tu lovu, a sad je pod stresom jer su ga čopili s prstima u pekmezu. Tek se klupko počelo odmotavat, Friščić i ekipa pomalo peru ruke od Rumenka, a siguran sam da nije sve sam smislio, ne izgleda mi toliko inteligentan... Da je pametan, krao bi u tišini kao i dr. HIVo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare