To je to što me zanima!

'Gdje su Melanijini imigracijski dokumenti? Nismo ih vidjeli...'

Kalifornijska senatorica Nancy Skinner pozvala je Bijelu kuću da objavi imigracijske dokumente Melanije Trump. Odgovor je to na oštru politiku prema migrantima koju provodi Donald Trump...
Vidi originalni članak

Kalifornijska državna senatorica Nancy Skinner pozvala je Bijelu kuću da objavi imigracijske dokumente Melanije Trump. Odgovor je to na oštru politiku prema migrantima koji je od vikenda počeo provoditi njen suprug, američki predsjednik Donald Trump.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nitko od Trumpovih ljudi nije objavio nikakav dokument koji pokazuje pod kojim je okolnostima i je li Melanija uopće dobila legalan status, rekla je Skinner.

Melania Trump, rođena u slovenskoj Sevnici, u SAD je stigla 1996. godine kako bi se bavila manekenskom karijerom. Agencija AP istražila je krajem prošle godine da joj je najmanje 10 manekenskih poslova bilo plaćeno prije nego što je dobila dozvolu rada u SAD-u, piše Independent.

U to vrijeme imala je samo turističku vizu, a uplaćeno joj je ukupno 20.056 dolara. 

Melania je naglasila da je zelenu kartu dobila u ožujku 2001., a američka državljanka postala pet godina kasnije. Tvrdi  da je u zemlju stigla legalno i da nikad nije prekršila niti jedan zakon. 

Republikanka Harmeet Dhillon odbacio je zahtjeve Nancy Skinner rekavši da je riječ o "jeftinoj taktici". 
 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Magdalena777_1 31.01.2017.

    Amerikanci će nekoga učiti demokraciji, pa ameriku su izgradili kriminalci i otpadnici koji su bježali iz evrope, potamanili su Indijance autohtono stanovništvo, strpali ih u kaveze - rezervate, i oni će nekoga učiti pravima, demokraciji i slobodi..... oni su bolesnici..... borili su se u građanskom ratu ubijali jedni druge..... sjever je oslobađao kao fol crnce od ropstva da bi ih i dan danas tretirali kao roblje i pred 50 godina su bili segregirani kao u južnoafričkoj republici...... nema amerikanaca... to su sve evropljani, kinezi, japanci , ircci, turci i svi mogući narodi koji su doselili i gradili USA... i Trump će nešto sr....ti o Meksikancima.... njima su uzeli Kaliforniju i San Francisko i sve su oteli i zatrli što su mogli i oni će glumiti moralne vertikale svjeta.... a samo ratuju okolo gdje ima nafte i za nešto opljačkati.... ma bolesnik jedan jadni.... bjedni egocentrični.... sve bi arape trebalo poslati brodovima u ameriku jer su ih oni oslobodili bijeloga kruha...... taj devijantan narod je dobio predsjednika kojeg zaslužuje,. samo da ostane tamo i da nema veze s nama i da nas ocean dijeli od njihovih ...sr....a

  • Alex127 31.01.2017.

    pa i je jeftina taktika.

  • ustaša! 31.01.2017.

    pa zar nije automatski amerikanka kad se uda za amerikanca osim toga pokojni steve jobs ima sirijske krvi

Komentiraj...
Vidi sve komentare