To je to što me zanima!

General Gotovina nije bio na inauguraciji zbog putovanja

Na inauguracijiji je bio čitav niz osoba iz javnog života, od visokih državnih dužnosnika do zabavnih pjevačica i voditelja s lokalnih televizija, no ne i Gotovina
Vidi originalni članak

Na inauguraciji Kolinde Grabarar Kitarović je bio čitav niz osoba iz javnog života Hrvatske, od visokih državnih dužnosnika do zabavnih pjevačica i voditelja s lokalnih televizija, no ne i general Ante Gotovina. 

Iako je bio pozvan na inauguraciju, nije mogao doći jer je navodno bio na putu.

- Ante Gotovina je dobio službeni poziv, i on i supruga, ali su bili spriječeni doći. Oni su na putu i danas nikako nisu mogli biti na Markovom trgu, izjavio je za portal PolitikaPlus Željko Dilber, član HDZ-a i Gotovinin bliski prijatelj.

- General Gotovina i Kolinda Grabar Kitarović su u jako dobrim, prijateljskim odnosima. Komuniciraju dosta često i druže se. No, nažalost, danas Gotovina nije mogao biti na inauguraciji, dodaje Dilber.


Idi na 24sata

Komentari 179

  • skandal 16.02.2015.

    Pametan čovjek, valjda mu je iz glave došlo u pete i nije se dao ponovo uvući u politiku koju su mu namjestili baš iz te stranke, Locirati uhititi, bilo mi je jako žao da su ga spustili na tako nisku granu i da još donira za izbore, Trebaš biti veliki čovjek i vjernik da sam sebe idem poniziti i oprostiti, boriti se za domovinu, a strpaju te uzatvor, Izdaješ generale i onda tražiš od njih pomoć???!!!!....... da kao branitelj daš potporu toj stranci ne moralno poniženje i kad si im potreba onda si u miru brat, a u ratu zloćinac. Recite da li to nije licemjerje???... jer nemaju stida i uvlače generala Gotovinu u politiku kao što su uvukli i branitelje u savskoj i danas im diktiraju šta da rade. O gospodine generale nedajte se uvačiti u politiku.. vidite šta su vam napravili.

  • Zagi_Dr 16.02.2015.

    Pozdrav generale i svaka čast!!

  • Veni Vidi Vici 16.02.2015.

    O idiJote jedan od admina , zasto me kazni !?!?! Zato sto sam reka da je Gotovina pametan covik? Jesam valjda treba kazat da je propalica i nis koristi ??? ma fuuuj admine, nevolitelju Hrvatske !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare