To je to što me zanima!

Generala Markača su operirali, ugradili mu više premosnica

Mladenu Markaču su na srcu izveli opsežnu rekonstrukciju krvnih žila te su mu ugradili više premosnica. Njegovi odvjetnici kažu kako je operacija bila zahtjevna
Vidi originalni članak

Generala Mladena Markača su uspješno operirali krajem svibnja na kardiovaskularnom odjelu Sveučilišne klinike u Leidenu u Nizozemskoj. Jutarnji list javlja kako se Markač uspješno oporavlja u bolnici u zatvoru Scheveningen. 

Prema priopćenju iz odvjetničkog društva Mikuličić-Loncarić-Bahun-Topić, Markaču su na srcu izveli opsežnu rekonstrukciju krvnih žila te su mu ugradili više premosnica. Naveli su i kako je operacija bila zahtjevna, posebno s obzirom na teško zdravstveno stanje generala. 

Markačevi odvjetnici poduzimaju sve mjere da se detaljno upozna sa zdravstvenim stanjem Markača te su podnijeli zahtjev za dostavom kompletne medicinske dokumentacije. Istaknuli su i kako se general Markač zahvaljuje hrvatskim i nizozemskim liječnicima te svima koji su mu pružali podršku. Mladen Markač je optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_115830 14.06.2012.

    brzi oporavak i čim prije doma! :)

  • borko_farkas123 14.06.2012.

    nije ni čudno s obzirom šta prolazi.

  • Florijan 14.06.2012.

    Brzi oporavak generale i skori povratak kući!

Komentiraj...
Vidi sve komentare