To je to što me zanima!

George Bush će se možda družiti sa Zagrepčanima

Neslužbeno smo doznali kako su jelovnik već dogovorili te da će američki predsjednik u petak jesti ribu, u subotu meso te piti hrvatska vina
Vidi originalni članak

Američki predsjednik George W. Bush u Hrvatskoj će boraviti 4. i 5. travnja. S njim će u pratnji stići i supruga Laura te državna tajnica Condolleezza Rice.
- Razmatramo mogućnost hotelskog smještaja i imamo nekoliko opcija. S američkim kolegama također pregovaramo oko Busheva druženja s građanima Zagreba, što je njegova uobičajena praksa pri posjetu nekoj zemlji - rekla je državna tajnica Bianca Matković te napomenula kako operativni stožer pri MVP-u od ponedjeljka radi na što boljoj organizaciji tijekom Busheva posjeta.
Neslužbeno smo doznali kako su jelovnik već dogovorili te da će Bush u petak jesti ribu, u subotu meso te piti hrvatska vina.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • god of war 19.03.2008.

    u naslovu ovoga texta niste uočili ovo\"možda\"...pogledajte bolje....znači na hrvatskom jeziku znači da od toga nema ništa..neće moći ići u wc kenjat koliko će thelohranitelja biti oko njega i kuhara itd itd itd itd....tako da..a i da ga vidim,zavida bi mu jednu u onu texašku njušku za sve momke u iraqu.....švaleru!!

  • jelena- 19.03.2008.

    haha koja čast ..............

  • crveno_crni 19.03.2008.

    Ama baš mene briga šta će Bush jesti!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare