To je to što me zanima!

GfK: Hrvati su postali umjetnici novog pravca - preživljavanja

Najnovija istraživanja pokazuju kako 32 % Hrvata jedva spaja kraj s krajem, a takvih je prošle godine bilo 18 %. Čak 53 posto građana kaže da im je teže nego prije
Vidi originalni članak

Centar za istraživanje tržišta GfK je objavio kako su se Hrvati krizi, padu kupovne moći, manjim plaćama i velikoj nezaposlenosti, rastu kamata i manjoj dostupnosti kredita prilagodili i to tako da su postali umjetnici novonastalog pravca -preživljavanja, javlja HRT. Prema podacima GfK-a iz prosinca prošle godine prosječnom tročlanom kućanstvu mjesečno je nedostajalo oko 2500 kuna za zadovoljavanje potreba. Najnovija pak istraživanja pokazuju kako čak 32 posto Hrvata jedva spaja kraj s krajem, a takvih je prošle godine bilo 18 posto. Čak 53 posto građana kaže da im je teže nego prije, ali da još mogu normalno živjeti dok 14 posto kaže kako krizu nisu osobno osjetili. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Njonjo i Anemični 25.04.2011.

    nemojte ovakve slike stavljati ako nas vide oni iz EU-a neće nas htjeti!!!!!

  • prazno 22.04.2011.

    HRVATI SU LUDI NAROD! Svaki dan gledam na Korzu U RIJECI, isti broj kavopija, isti broj vlasnika pasa-otkud novac?iste guzve auta na cesti, trgovine pune, NIGDJE STEDNJE, kupuje se sve, djeca studiraju sto ovdje sto u inozemstvu,, treniraju, PA KAKO SU ONDA HRVATI NA RUBU SIROMASTVA? TKO TO PLAĆA, A SIROMASNI HRVATI???

  • timica2 21.04.2011.

    Hrvati voze slalom svaki mjesec, zapravo svaki dan........to je vještina preživljavanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare