To je to što me zanima!

'Gladni' pljačkaš kladionice dobio dvije godine zatvora

Razbojnik je prošle godine uz prijetnju pištoljem opljačkao kladionicu, a potom se s 11.000 kuna odšetao na ćevapčiće gdje ga je uhitila policija
Vidi originalni članak

Goran Zebec, koji je 14. prosinca prošle godine opljačkao kladionicu Fortuna u Šenoinoj ulici u Bjelovaru nepravomoćno je osuđen na dvije godine zatvora. Naime, on je prijeteći pištoljem od 22-godišnje djelatnice zatražio novac, što je ona i učinila, bojeći se za vlastiti život. Razbojnik je potom s nešto više od 11.000 kuna odšetao stotinjak metara dalje u ugostiteljski lokal „Vinko gril“ na ćevapčiće, očekujući da ga mimoiđe policijska potraga. Unatoč tome što je na glavi imao vunenu kapu i kapuljaču djelatnica ga je detaljno opisala tako da se ubrzo našao u rukama policije i prije nego što je dovršio večeru. Predsjednica vijeća Županijskog suda u Bjelovaru, Antonija Bagarić je razbojniku odredila i obvezno liječenje od ovisnosti. Vrijeme provedeno u pritvoru 26-godišnjem Zebecu se računa u kaznu zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BLU_1 04.04.2009.

    znate kako se kaže: mali lopovima glava dolje a velikim kapa dolje...naši bi političari trebali u zatvor na 300tinjak godina koliko su pokrali..znate kako u americi imaju smiješne kazne:dvije doživotne i 320 godina zatvora...kad su u pitanju naši političari onda ni ta kazna nije smiješna..

  • gremljin 03.04.2009.

    ja bih mu dao dvije godine uvjetno. ZATO jer je čovjek gladan...dok drugi bacaju hranu i imaju svega obilja, ON je bez da je ozlijedio djelatnicu ili ikoga drugoga otišao u najbližu rupu da se NAJEDE. odavno me stid živjeti u ovoj zemlji gdje političari uživaju sve blagodati njihovog nerada, a radnik ili običan čovjek teško ili nikako spaja kraj s krajem. stoga ne treba osuđivati ni jedno živo biće koje želi jesti...to je ljudsko..mislim najeo se i čekao policiju. nije bježao...možda nema ni kamo...imamo prepune zatvore ljudi koji su kažnjeni radi djela koja su prema raznim Rončevićima, Čačićima, Rojsevima, te inim doktorima i drugovima "male bebe" te bi oni umjesto njih trebali guliti jer su krivi što su potencijalno bogatu hrvatsku državu okrali i ljude osiromašili. tako je VLADO RH !! BRAVO!! opelješite nas, izgladnite i pozatvarajte. GAMAD!

  • saloma 03.04.2009.

    e budale, mogao je te ćevape naručiti od kuće pa ga ne bi uhvatili. stvarno ima mozgova

Komentiraj...
Vidi sve komentare