To je to što me zanima!

Glas koncila će u drugom krugu podržati M. Bandića

Velečasni Ivan Miklenić pridružio se onima koji u crkvi misle da će Bandić postati predsjednik. To je pojasnio i u svom tekstu u Glasu koncila
Vidi originalni članak

Glas koncila podržao je nezavisnog kandidata Milana Bandića. Naglašavaju kako bi Hrvati trebali glasati za osobu, a ne stranku, piše Večernji list.
- Birači će morati birati između onih koji predstavljaju manjinu u hrvatskom društvu. Takav je rezultat prvoga izbornog kruga uspjeh medijskih manipulacija kao i skrivenih kontrolora hrvatskoga društva - piše vlč. Ivan Miklenić i pridružuje se onima koji u crkvi misle da će Milan Bandić postati predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • jereore 08.01.2010.

    kad izgubi na predsjedničkim izborima , neka se kandidira za kardinala ili nadbiskupa u tom slučaju glasam za njega

  • osječan_1 06.01.2010.

    Mislim da bi crkva na čelu s Bozom trebala se suzdržati od svih komentara i potpora bilo kojemu kandidatu.Jer na taj način utječu na izbor samo jednoga kandidata.A mi crkvi i Bozi ne sugeriramo koga da oni izaberu za popa, kardinala ili nekoga crkvenog službenika.A jadna je i ta crkva i Boza kada spadne na tipa kao što je Bandito,jer taj je od uvjerenog socijal demokrate postao uvjereni vjernik, preko noći kao Tomac.Čovjek koji ne drži do sebe i svoja dostojanstva i svoga JA,ne može biti moj kandidat za predsjednika,I njegove laži ljudi neće da prepoznaju,on je jedini prav i njegova uvjerenja a svi drugi su u krivu i pojma nemaju.Tako su mislili čaušesku, staljin,kastro, samo to bandito radi i svilenim rukavicama.Bozaniću ne miješajte crkvu u ovo i ostanite neutralni neka svatko glasa po svojoj savjesti, a vi u crkvi riješite pederluk, pedofiliju i seksualnu nastranost.Jer neki vjernici su jako loši ljudi,odmole dva tro očenaša i misle da im je sve oprošteno.Grije je grijeh.

  • be yourself 06.01.2010.

    Neće biti teško izabrati između profesora i kriminalca. Samo mi nije jasno zašto je crkva uvijek uz kriminalce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare