To je to što me zanima!

Glas naroda: Kakvu presudu očekujete za Ivu Sanadera?

Sudsko vijeće Županijskog suda u Zagrebu će u utorak prvi put u povijesti donijeti presudu jednom hrvatskom premijeru. Ivo Sanader može na slobodu ili u pritvor
Vidi originalni članak

Sudsko vijeće Županijskog suda u Zagrebu će u utorak prvi put u povijesti donijeti presudu jednom hrvatskom premijeru. Sanadera danas mogu osloboditi svih optužbi, osuditi na maksimalnu kaznu od 15 ili manje godina zatvora.

Ako dobije kaznu veću od pet godina zatvora, Sanader opet ide u Remetinec gdje će čekati pravomoćnu presudu, ali će i iz Remetinca ići na suđenje za Fimi Mediju. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • BenitoLjubovic 04.06.2013.

    Ako su svi ljudi pred zakonom isti, onda treba i ostale političare stavit pred sud za krađu, jer svi kradu, ali neki malo manje.

  • barbara pavlovic 23.11.2012.

    Slazem se da je pocinio nacionalnu izdaju,u zatvoru ga treba prisiliti na tezak fizicki posao kako bi zaradio svoj boravak.Tamo da bude do kraja zivota a sve sto je pokrao da vrati.

  • ćelavo 20.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare