To je to što me zanima!

Glas poduzetnika najavio novi projekt: 'Više nećemo šutjeti'

Koncept “Ovdje štiti UGP” je baziran na jasnom konceptu u kojem UGP otvara komunikaciju sa onim našim članovima kojima dolazi inspektor u kontrolu, uz davanje savjeta za sljedeće korake, napisao je Bujas
Vidi originalni članak

Hrvoje Bujas na svojoj Facebook stranici najavio je novi projekt udruge Glas poduzetnika pod nazivom 'Ovdje štiti UGP'. 

Projekt u suradnji s uglednim odvjetničkim društvom trebao bi biti predstavljen javnosti do kraja tjedna. 

'Nećemo šutjeti'

U objavi piše: 

- Nakon svih trpljenja napada inspektora na pojedine naše članove, dosta je, ako nitko neće reagirati UGP hoće, a pogotovo nećemo šutjeti, dapače, svaki pokušaj nepravednog i neopravdanog zatvaranja naših radnji, restorana, kafića, agencija i sl. ćemo objaviti javno u medijima uz ime i prezime inspektora i po mogućnosti snimku (imate pravo sve snimati)!!!

- Koncept “Ovdje štiti UGP” je baziran na jasnom konceptu u kojem UGP otvara komunikaciju sa onim našim članovima kojima dolazi inspektor u kontrolu, uz davanje savjeta za sljedeće korake (preporuka odvjetnika, da li uopće ici s odvjetnikom ili sami možete napisati žalbu i sl.), a također ćemo dostaviti našim članovima naljepnicu (sticker) “OVDJE ŠTITI UGP” koji stavljate na vaša ulazna vrata, pa nek inspektori odmah u startu znaju što ih čeka.

- Mi znamo naša prava i svatko onaj koji nas pokusa reketariti naletjet će na zid, taj zid se zove UGP. 

Naime, cilj samog projekta je da se inspektori prestanu ponašati kao šerifi i da se počnu ponašati u skladu sa zakonom. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kritičar1 26.05.2020.

    bolje ideje nisam čuo godinama.samo naprijed.ono što se godinama događalo i šutjelo,treba tome stati na kraj.problem su nedefinirani zakoni,pa ih se da različito tumačiti.makar sam trenutačno bivši poduzetnik,ako treba dati i koju kunu za takvu podršku i inicijativu,tu sam.

  • 25.05.2020.

    Bravo ljudi, samo naprijed !

  • JosJedanRektalniAlpinist 25.05.2020.

    samo neke od plenkovićevih laži: 1) vratit ćemo inu 2) procesuirat ćemo zločince u vu 3) smanjit ćemo javnu upravu, 4) olakšat ćemo privatnicima itd. NIŠTA ostvareno, a dečko bi novi mandat???

Komentiraj...
Vidi sve komentare