To je to što me zanima!

"Glasaj za Vidoševića pa ćemo ti mi dati 50 eura..."

Čitatelj 24sata tvrdi da ga je nazvao muškarac te ga pitao za koga će glasovati. Zatim mu je nudio 50 eura (oko 360 kuna) ako zaokruži Vidoševića
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer na mobitel nazvao me muškarac koji se nije predstavio i zamolio me da sudjelujem u anketi. Pitao me za kojeg ću od ponuđenih kandidata glasovati na idućim predsjedničkim izborima. Odgovorio sam mu da to još nisam odlučio, a on mi je ponudio 50 eura (oko 360 kuna) ako glasujem za Nadana Vidoševića, rekao nam je čitatelj D. Š. (35).  Ponuda ga je, kaže, zbunila, a nakon što je nepoznatomu muškarcu rekao kako nije zainteresiran, razgovor je završio. Naš čitatelj vjeruje kako poziv nije došao iz Vidoševićeva stožera, a taj potez smatra besramnim. Čitatelj nam je ustupio i broj s kojeg ga je nepoznati muškarac zvao, ali taj korisnik nije registriran  u telefonskom imeniku. Izborni stožer Nadana  Vidoševićeva taj čin oštro osuđuje i od njega se ogradio, a sve su, kažu, prijavili policiji.
- Ta podla izmišljotina pokazuje velik strah od našega kandidata. Naš kandidat ne mora kupovati ljude, on ima znanje i viziju kako Hrvatsku izvući iz ovakva nereda. Očito je kako su neki vrlo zabrinuti zbog predsjedničkoga kandidata Nadana Vidoševića. Možemo im reći da su s pravom zabrinuti - rekla je Martina Sokač Saraga iz Vidoševićeva izbornog stožera komentirajući slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • escalade 07.11.2009.

    care, imas moj glas...

  • user_39932 07.11.2009.

    kakav lažljivac sva sreča pa nije bio u lovu ili ribolovu papak

  • markoprk 07.11.2009.

    Prije svega želim reći da mi se cijeli članak čini jaaaako zanimljiv. Naime nepoznat netko je nazvao nekog i rekao mu dati 50 eura za nekakvu uslugu i to još uslugu koja je nedokaziva. Taj N.N. je zvao sa nereg.mobilnog broja ...... A u pravilima komentiranja piše slijedeće: Nije dopušteno objavljivanje lažnih informacija s ciljem zavaravanja ili klevete drugih korisnika, novinara ili subjekata članka. Bilo bi dobro kada bi se objavljen iekstovi ocjenjivali po tom kriteriju. Čini mi se da bi mnogi ostali bez posla. Ukratko:člakn je vrlo sumnjiv,nepouzdan,neproverljiv,nedokaziv i kao takav neprimjeren za objavu. Vjerujem da ima prostora i za prijavu zbog lažnog uznemiravanja javnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare