To je to što me zanima!

'Glasat ćemo za nepovjerenje i Timu Oreškoviću i Karamarku'

Od dužnosnika stranke Hina saznaje da će se, ovisno o daljnjem razvoju događaja, koje nitko ne može predvidjeti, o svim daljnjim koracima odlučiti na stranačkim tijelima
Vidi originalni članak

Predsjedništvo Hridi potvrdilo je odluku kojom se podržava izglasavanje nepovjerenja premijeru Tihomiru Oreškoviću, kao i prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku, neslužbeno se doznaje u toj stranci.

Od dužnosnika stranke Hina saznaje da će se, ovisno o daljnjem razvoju događaja, koje u ovom trenutku nitko ne može predvidjeti, o svim daljnjim koracima odlučiti na stranačkim tijelima.

Iz Hridi su već ranije najavljivali da neće sudjelovati u preslagivanju parlamentarne većine, uz ocjenu da su za postojeći politički kaos prvenstveno kriva vodstva HDZ-a i Mosta, koja bi to morala međusobno riješiti. Dodali su kako su prijevremeni izbori bolje rješenje od trenutnog kaosa koji destabilizira zemlju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • MirkoJurman-Kovačić 13.06.2016.

    seronjo tebi se treba presuditi jer si lažov i varalica prodo bi mamu svoju za fotelju

  • ZelenaHrvatska 13.06.2016.

    kako se svi hoće riješit Oreškovića zato sto nije iskvaren kao ostali političari i sto razmišlja sasvim drukčije od smradova ali čovjek ne može nista kada su svi lopovi protiv njega!!!!! treba cijeli sabor raspustiti i zabranit političarima ikakvo djelovanje osim možda na golom otoku!

  • Oktavijan1968 13.06.2016.

    Tko si ti Prgometu i odakle ti pravo da uopce ista pricas,fuj magare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare