To je to što me zanima!

Glasnović među neonacistima: Tvrdi da su domoljubi i patrioti

Ustvrdio je kako je NPD domoljubna i patriotski nastrojena stranka u Njemačkoj i odbio formulaciju da je riječ o ekstremističkoj i neonacističkoj stranci
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Željko Glasnović u subotu je otputovao u Njemačku kako bi sudjelovao na kongresu ekstremno desne stranke NPD. 

Krajem listopada, u telefonskom razgovoru za Hinu ustvrdio je kako je NPD domoljubna i patriotski nastrojena stranka u Njemačkoj i odbio formulaciju da je riječ o ekstremističkoj i neonacističkoj stranci desnice.

Ocijenio je kako su "te etikete predrasude ljevičara koje danas ništa ne znače".

Za svoje gostovanje na konvenciji NPD-a rekao je da će se na tom skupu naći izaslanici i drugih stranaka koji smatraju da je Europa utemeljena na kršćanskim načelima.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • cimerrr 20.11.2018.

    U Njemačkoj se i Merkelica sa njenim pučanima naziva desničarkom,iako je žena ekstremna liberalka i naselila miljune Arapa,Afrikanaca i Azijata u Njemačku. Time ne samo da zatire njemački narod,već i bijelu europsku rasu. Koliko će Njemačka imati plavuša za 100 godina kada se sve to dobro izmiksa?

  • Liliana_1 17.11.2018.

    Pa jasno da su domoljubi. Da li volite više tuđu djecu od svoje?

  • Cipelcug 17.11.2018.

    Dajte, najte k starom jarcu kada će konačno minimalna plaća iznositi 4.000,00 kn neto i mirovine za 10% naravno mislim na mirovine niže od 4.000,00 kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare