To je to što me zanima!

Glavaš je prebačen u bolnicu: Štrajka glađu i ne pije tekućinu

Glavaš već sedmi dan štrajka glađu i ne pije vodu, a od štrajka ne želi odustati. Njegov sin je potvrdio da je prebačen u bolnicu zbog vidno narušenog zdravlja
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš zbog lošeg zdravstvenog stanja ponovno je prebačen u Zatvorsku bolnicu.

Glavašev sin Filip potvrdio je tu informaciju za N1 televiziju. Kako kaže, Glavaš je u bolnicu prebačen zbog ozbiljno narušenog zdravlja. On već sedmi dan štrajka glađu i ne pije vodu, a od štrajka ne želi odustati.

Podsjećamo, Glavaš je u bolnici završio i u ponedjeljak iz istog razloga no tada je odbio liječenje te je vraćen u Remetinec.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • 11.03.2015.

    Mladen Glavaš bio je gradonačelnik grada kojem su nadmoćni agresori ubili 1000 građana granatama, mecima, avio bombama... Oni koji su vodili operacije na Osijek: Kadijević, Adžić,... nisu ni suđeni. I odvratni ubojica s Ovčare, kvazivojnik Šljivančanin, je slobodan. A na Glavašu koji je pokazao zube svi se iživljavaju jer su neki "u njegovo ime činili zločin nad nekoliko civila" koji očito puno više vrijede nego Osjećani ubijeni od strane srpskog okupatora. Apsurdno. Dva lica pravde. Sjećam se prvih dana Osijeka u ratu i tenkovskih cijevi okupatora uperenih u zgradu vrtića.

  • japanokinez 11.03.2015.

    Ma servirajte mu toplo pečenje ili janjca ili odojka pa kad mu zamiriše ajoj meni i kad mu zažubori Jama ima da eksira

  • zof 11.03.2015.

    Glavaš je zadnjih nekoliko godina oborio sve svjetske rekorde u broju dana bez pića i bez hrane. S obzirom na to kakvo on mišljenje ima o sebi, smatra da treba ući u sve knjige rekorda.. To što se on usput i malo udebljao su laži njegovih neprijatelja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare